kkk;d Napisano 6 Grudnia 2011 #58334 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 Witam, Wbi??em na serwer dos??ownie na 20 minut po czym dosta??em bana za cheatowanie od zacnego admina "M3ntosa". Nie u??ywam tak blu??nierczego oprogramowania. Zosta??em oskar??ony o oszustwo kt??rego si Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tuskawka Napisano 6 Grudnia 2011 #58332 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 Je??eli administrator da?? ci bana to pewnie cos miales poczekajmy na wypowiedz M3ntos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inFamouse Napisano 7 Grudnia 2011 #58301 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 a tu czasem nie powinno by Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kkk;d Napisano 7 Grudnia 2011 Autor #58272 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 wi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
h0w?! Napisano 7 Grudnia 2011 #58266 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 Od czita wh to da??by ss'y ,nie masz mo??e demka w folderze? Mi te?? co?? tak podchodzi??e?? jakby?? mia?? wspomagacze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kkk;d Napisano 7 Grudnia 2011 Autor #58256 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 Od czita wh to da??by ss'y ,nie masz mo??e demka w folderze? Mi te?? co?? tak podchodzi??e?? jakby?? mia?? wspomagacze. Wiesz co, jak by?? mia?? to ju?? dawno bym je tu przes??a??... Bo jak mnie wywali??o z serwera to pomy??la??em,??e przez ping, bo wtedy ??ci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fan Zenka Napisano 7 Grudnia 2011 #58252 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 W CS'a grasz kr??tko co?? mi si Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kkk;d Napisano 7 Grudnia 2011 Autor #58246 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 No ale kurde ! Troszk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M3ntos Napisano 7 Grudnia 2011 #58236 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 Szacunku dla czitera? S??uchaj aima od razu rozpoznam, celujesz w jednego i nagle celownik gdzie?? Ci uciek?? na innego gracza. Oczywista sprawa, jak na aima przysta??o celownik specyficznie kr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi