krakowska Napisano 31 Grudnia 2014 #412550 Zgłoś Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2014 co to do ch*** pana ma byc?! jeszcze mi zbanujcie nastepne konto na forum. i powiedzcie mi w jaki sposob mam zglaszac permy ktore co chwile dostaje nawet nie wiem za co?! oto kolejny: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zbanowany przez Admina: kuna^^ [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Pochylnia.pl [AMXBans] Powod: 'ab' [AMXBans] Dlugosc bana: 'permanentnie' [AMXBans] Twoj SteamID: 'VALVE_0:4:1436397425' [AMXBans] Twoje IP: '91.188.103.2' [AMXBans] ======================================== wczoraj wieczorem skonczyl mi sie tygodniowy ban ;) ZA CO PERM JA SIE PYTAM?! bo to 3 PERM!! PERM - nie ban! przez ostatni miesiac i 3 bledny?! no ku***, ile mozna?! pozdrawiam HUE HUE!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
syner19 Napisano 31 Grudnia 2014 #412552 Zgłoś Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2014 Kuna przedstaw nam swoje dowody Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FuKuK Pieszy Napisano 31 Grudnia 2014 #412553 Zgłoś Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2014 Moim zdanien ban jest sluszny twoj nick widnieje w amxbans i sa sposoby zmiany ip programem (tak jak skillowy to robi). Jak on dostanie ub to wszystkie ns ktore dostaly bana za AB tez powinny dostac ub. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krakowska Napisano 31 Grudnia 2014 Autor #412556 Zgłoś Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2014 co Ty pierdolisz? mialem bana do wczoraj - za podszywke na nizorafie. juz snuj teorie, mam 100tys programow na laptopie i zmieniam sobie ip co 3 minuty i 11 sekund... chwile przez permem od szanownego pana kuny na serwerze byla Karina, gralem na nicku: kielbasa krakowska. i od razu obczaila ze to ja i napisala ze wie ze to ja bo mam niezmienne ip i je rozpoznala ;) masz jeszcze jakies ciekawe teorie fukfuk? zamieniam sie w sluch. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miszka Napisano 31 Grudnia 2014 #412559 Zgłoś Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2014 Je??li chcesz dosta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FuKuK Pieszy Napisano 31 Grudnia 2014 #412561 Zgłoś Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2014 Tak jak nie za ab to za dzialanie na szkode sieci robiac ciagle multikonta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GIMBAZA Napisano 31 Grudnia 2014 #412565 Zgłoś Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2014 Tak jak nie za ab to za dzialanie na szkode sieci robiac ciagle multikonta Jaka tu jest szkoda dla sieci ??e robi multi konta bo dajecie mu bezpodstawne bany? Jak sie ma wypowiedzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karina ^^ Napisano 31 Grudnia 2014 #412566 Zgłoś Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2014 On nie ma Ab, poniewaz ma zbanowane konto, zaraz napisze za niego prosbe o ub Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kuna1791 Napisano 31 Grudnia 2014 #412569 Zgłoś Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2014 ban nie by?? sluszny po prostu dosta??em zle info. Przepraszam mozna zamknac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi