Tyreael Napisano 1 Stycznia 2015 #412696 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2015 Tw??j nick:twitch.tv/tyreaelNick admina:NiewiemMapa:dd2 onlyOpis sytuacji:Gram sobie normalnie i nagle admin dal mi bana za to ze mam vac na cs go ?? Nie mam vaca na 1.6 i to nie jest powod do banowania mozna sprawdzic hltv nagrywalem demko nawet do fragmovie malego i chce zlozyc skarge !!!! Jestem znany na deathrunie Jako Kaczoreq # pochylnia.pl uwielbiam serwer ! ide troche pograc na dd2 a tu ban a dlaczego?! bo mam VAC NA CS GO????????????????Link do dowod??w (opcjonalnie): [AMXBans] ===============================================[AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze![AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Pochylnia.pl[AMXBans] Powod: 'Czitujesz - to znaczy VAC :_)'[AMXBans] Dlugosc bana: 'permanentnie'[AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_0:0:9693240'[AMXBans] Twoje IP: '77.113.91.100'[AMXBans] ===============================================IP/SteamID:77.113.91.100/STEAM_0:0:9693240 Chce prosic o unbana ! bardzo uwielbiam ta serwerownie i nigdzie inndziej nie mam bana !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Metalpunkt Napisano 1 Stycznia 2015 Użytkownik #412699 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2015 Nas nie interesuje czy grasz w cs 1.6 czy cs go , masz bana na steam = VAC wi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi