Zeiman Napisano 7 Stycznia 2015 #413817 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2015 Witam Mam takie pytanie dlaczego dostaje od wczoraj bana aktywnego ?? m??j nick: Adam Swieboda Nigdy na tym serwie nie dosta??em bana za nic i nie rozumiem tego dlaczego otrzymuje bana aktywnego od admina: Pro.? nie wiem czy kto?? podszywa si Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zloty Napisano 7 Stycznia 2015 Użytkownik #413836 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2015 Automatyczna wiadomo?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zeiman Napisano 7 Stycznia 2015 Autor #413843 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2015 Witam Mam takie pytanie dlaczego dostaje od wczoraj bana aktywnego ?? m??j nick: Adam Swieboda Nigdy na tym serwie nie dosta??em bana za nic i nie rozumiem tego dlaczego otrzymuje bana aktywnego od admina: Pro.? nie wiem czy kto?? podszywa si Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stej Flaj Napisano 7 Stycznia 2015 Użytkownik #413847 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2015 Temat zosta?? zamkni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi