Owca91 Napisano 13 Stycznia 2015 #414752 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2015 BUILD 6027 SERVER (0 CRC)Server # 41[AMXBans] ===============================================[AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze![AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie.[AMXBans] Zbanowany Nick: Owca[AMXBans] Powod: 'wrzuc screeny na Pochylnia.pl'[AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Pochylnia.pl[AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_ID_LAN'[AMXBans] Twoje IP: '83.238.209.41'[AMXBans] ===============================================Kicked : Zostales ZBANOWANY. Sprawdz swo Tw??j nick: OwcaNick admina:BansMapa: Nie wiem pierwszy raz na niej gra??em Opis sytuacji: Nie wiem o co chodzi z tymi screenami . Spakowa??em je i jak teraz mam je tu wrzuci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stej Flaj Napisano 13 Stycznia 2015 Użytkownik #414759 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2015 Temat zosta?? zamkni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi