creator... Napisano 18 Stycznia 2015 #415391 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2015 Server # 21 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Pozostalo ci 4 tygodni, 2 dni, 9 godzin, 48 minut i 18 sekund bana. [AMXBans] Zbanowany Nick: creator. [AMXBans] Powod: 'Odpocznij, dzia?anie na szkode serwera.' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Pochylnia.pl [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_0:0:58278830' [AMXBans] Twoje IP: '87.119.2.74' [AMXBans] =============================================== Kicked : Zostales ZBANOWANY. Sprawdz swoja Konsole. Sorry ze nie zastasuje sie do regulaminu ale jestem za bardzo zdenerwowany. Mapa deathrun_dojo Opiekun/admin danonek i soulshadow Przez moje nie sluszne oskarzenie jednego z graczy o czitowanie zostal mi odebrany admin, lecz flag na razie nie stracilem i gdy bylem na serwerze to widzialem jak pewien gracz skracal mape na grawitacji wiec no chialem jednak pomoc i zbanowalem go na tydzien, przez przypadek tez zrobilem losowanie vipa gdyz skakal mi ping i wpisalem "znowu"w konsoli rate i ex_inter.. kliknalem strzalke w gore i odrochowo nacisnalem enter gdzie byla ta komenda , wylosowalem bota pochylnia.pl wiec ludzie zaczeli pisac zrob vote zrob vote, to zrobilem jeszcze raz, po czym dostalem bana na 1dzien "odpocznii". Nastepnie napisalem do opiekuna danonka a on napisal ze odpierdalam (nie wazne) skonczyla sie ta rozmowa na grozbie opiekuna ze ten przedluzy mi bana do tygodnia tak tez zrobil spojrzalem na serwer patrze a tu 4. Podobno soul przedluzyl mi go na miesiac. Chce powiedziec ze nie interesuje mnie ten serwer, to jest siec serwerow i jest na nim wuchte innych na ktorych che sobie pograc prosze o ub i co najwyzej pouczenie opiekunow. Bo na prawde nie chcialem nic zlego. W czasie rozmowy z ow danonkiem nie obrazilem go ani serwera. To tyle, nie mam zamiaru czekac az minie miesiac, za dlugo jestem na tej sieci ze by tyle czekac (i przepraszam za nie chludne napisanie posta) I jezeli waszym zdaniem dostalem slusznie bana to prosze chociarz o skrocenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jebac susa Napisano 18 Stycznia 2015 Użytkownik #415393 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2015 Miesi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
creator... Napisano 18 Stycznia 2015 Autor #415394 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2015 Mysle ze dzien w zupelnosci by starczyl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vanilla Napisano 18 Stycznia 2015 Dziewczyna Użytkownik #415395 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2015 Ban s??uszny, w razie zastrze??e?? zapraszam do dzia??u skarg. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zloty Napisano 18 Stycznia 2015 Użytkownik #415397 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2015 Temat zosta?? zamkni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi