Skocz do zawartości

Sekur

Rekomendowane odpowiedzi

Tw??j nick: ZAJAC/ SYN KROLA SEDESOW
Nick admina: nieznany
Mapa: zadna
Opis sytuacji: gdy chce wejsc na serwer , wyskakuje mi :  druga sprawa, gdy pisze do opiekuna on nagle nie wie co sie dzieje, mysle ze to jest spowodowane tym, ze gdy mam jakies z graczami zatargi, oni sie na mnie skarza guardowi na steamie, i ja dostaje bany z takim czyms, lecz nigdzie mnie nie ma w zbanowanych ani moje ip ani moj steam id, z tego co pamietam to druga taka sprawa jest, poniewaz ostatnio jakis gracz cos wyplakiwal sie guardowi, i dostalem tez takiego bana. lecz moge sie mylic, ale ja uwazam tak jak napisalem, ale moge sie mylic, gdy napisalem poprzednie odwolanie, kazali mi napisac do opiekuna, napisalem do opiekuna ,a on mi odpisal, napisz do moderatorow -.-. gdy zmieniam ip to i tak nic nie daje

=====================================================
[Pochylnia.pl] Zostales zbanowany na tym serwerze !
[Pochylnia.pl] Powod: Czitujesz!
[Pochylnia.pl] Mozesz odwolac sie na www.pochylnia.pl !
[Pochylnia.pl] Twoje SteamID : STEAM_0:1:83893943 !
[Pochylnia.pl] Twoje IP : 79.184.54.133:27005
=====================================================

Link do dowod??w (opcjonalnie): http://speedy.sh/ckjhT/xxx.rar
IP/SteamID: 79.184.54.133:27005 / STEAM_0:1:83893943

Wiesz, z tego jak ja z toba pisalem, to tak wynikalo, gdy cos pisalem do ciebie to odpisywales w stylu tzw "slamsa" np "no ot nie wiem co xD" , " to idz napisz na forum ja napisalem powiedzieli zebym napisal do ciebie napisalem" "nie wiem czemu tak jest xD" , wiec napisalem ze moge sie mylic, gracze skarzyli na mnie gdyz sami ze mna zaczynali :) Lecz jak mowie napisalem "moge sie mylic", a teraz piszesz jak prawdziwy opiekun..

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...