Sekur Napisano 18 Stycznia 2015 #415426 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2015 Tw??j nick: ZAJAC/ SYN KROLA SEDESOWNick admina: nieznanyMapa: zadnaOpis sytuacji: gdy chce wejsc na serwer , wyskakuje mi : druga sprawa, gdy pisze do opiekuna on nagle nie wie co sie dzieje, mysle ze to jest spowodowane tym, ze gdy mam jakies z graczami zatargi, oni sie na mnie skarza guardowi na steamie, i ja dostaje bany z takim czyms, lecz nigdzie mnie nie ma w zbanowanych ani moje ip ani moj steam id, z tego co pamietam to druga taka sprawa jest, poniewaz ostatnio jakis gracz cos wyplakiwal sie guardowi, i dostalem tez takiego bana. lecz moge sie mylic, ale ja uwazam tak jak napisalem, ale moge sie mylic, gdy napisalem poprzednie odwolanie, kazali mi napisac do opiekuna, napisalem do opiekuna ,a on mi odpisal, napisz do moderatorow -.-. gdy zmieniam ip to i tak nic nie daje =====================================================[Pochylnia.pl] Zostales zbanowany na tym serwerze ![Pochylnia.pl] Powod: Czitujesz![Pochylnia.pl] Mozesz odwolac sie na www.pochylnia.pl ![Pochylnia.pl] Twoje SteamID : STEAM_0:1:83893943 ![Pochylnia.pl] Twoje IP : 79.184.54.133:27005===================================================== Link do dowod??w (opcjonalnie): http://speedy.sh/ckjhT/xxx.rarIP/SteamID: 79.184.54.133:27005 / STEAM_0:1:83893943 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Menel Napisano 18 Stycznia 2015 #415428 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2015 Na Twoim SteamID, IP ani nicku nie ma ??adnych aktywnych ban??w. Spr??buj zresetowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sekur Napisano 18 Stycznia 2015 Autor #415467 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2015 zresetowa??em nic nie daje ;/ bana juz mam ktorys raz takiego, lecz raz dostalem jak to nazwac "ub" nie wiem od kogo ani skad, czy administratorzy glownie chodzi mi tutaj o tzw "czerwonych" moga przejrzec ftp serwera hns ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
G u A r D Napisano 19 Stycznia 2015 #415592 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2015 Nikt Cie nie banowa??. A tym bardziej ja nic nie kombinuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sekur Napisano 19 Stycznia 2015 Autor #415598 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2015 Wiesz, z tego jak ja z toba pisalem, to tak wynikalo, gdy cos pisalem do ciebie to odpisywales w stylu tzw "slamsa" np "no ot nie wiem co xD" , " to idz napisz na forum ja napisalem powiedzieli zebym napisal do ciebie napisalem" "nie wiem czemu tak jest xD" , wiec napisalem ze moge sie mylic, gracze skarzyli na mnie gdyz sami ze mna zaczynali Lecz jak mowie napisalem "moge sie mylic", a teraz piszesz jak prawdziwy opiekun.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Menel Napisano 19 Stycznia 2015 #415605 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2015 Sekur, mo??esz ju?? wbi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sekur Napisano 19 Stycznia 2015 Autor #415609 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2015 tak ,mogie =) , prosze o zamkniecie i dziekuje za pomoc ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ciepły adrian Napisano 19 Stycznia 2015 #415610 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2015 Temat zosta?? zamkni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi