Skocz do zawartości

skarga

lekki

Rekomendowane odpowiedzi

nie ogarniam poprzednio napisalem skarge w takim formacie jak teraz i byla uznana -a teraz demo i nick gracza (bs.xd) nie wyystarcza??

widac jak skanuje z respa ze wodzi celownikem za biegajacym innym graczem i na dodatek nie moze w niego trafic

dalej siedzac na dachu kolo sdtodoly( respa tt) zalatwia dwoch ct ktorych ja nie bylem w stanie zobaczyc

pod koniec dema rzecz sie dzieje

a tu link gdzie skarga byla uznana

http://pochylnia.pl/topic/97767-frendzel-azye/

nie ogarniam poprzednio napisalem skarge w takim formacie jak teraz i byla uznana -a teraz demo i nick gracza (bs.xd) nie wyystarcza??

widac jak skanuje z respa ze wodzi celownikem za biegajacym innym graczem i na dodatek nie moze w niego trafic

dalej siedzac na dachu kolo sdtodoly( respa tt) zalatwia dwoch ct ktorych ja nie bylem w stanie zobaczyc

a tu link gdzie skarga byla uznana

http://pochylnia.pl/topic/97767-frendzel-azye/

Przeczytaj jeszcze raz ten temat uwa??nie. 

Dobra pomog

Serwer: cod mod

Data: 18/01/2015

Nick podejrzanego: bs.xd     -     namapie gral elitarnym snajperem

IP podejrzanego (komenda "amx_ip"): niestety nie mam juz mam  Bs.Xd - 31.41.80.210:27005

Link do dema: ww

Link do mapy (je??li mapa nie jest standardowa)

Rodzaj wspomagacza: wh albo grafika soft

Podejrzane momenty:widac jak skanuje z respa ze wodzi celownikem za biegajacym innym graczem i na dodatek nie moze w niego trafic

nie rozumiem, mi nie trzeba polagac - chcialem jako uczcuwy gracz zglosic oszusta - wiec nie pomagasz m,i tylko wszystkim graczom eliminujac takie ogniwo

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...