ChRoMaTuSsS Napisano 22 Stycznia 2015 #415971 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2015 Witam...propozycja ode mnie to..jak w temacie gdy sie respisz proponowalbym zrobic tak aby bron ktora obecnie posiadasz byla juz w reku.. bo czasem..sami wiecie zreszta pojawiasz sie i znikasz nawet nie dajac rady zmienic z noza :/ a tak z bronia to 5tke da rade jeszcze ze soba pociagnac .. co Wy na to? Moze zle farazy wpisywalem w wyszukiwarce ale nie znalazlem takiej propozycji Pozdrawiam ChRoMPeace Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość KON Napisano 23 Stycznia 2015 #416050 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2015 Je??li zaczynasz z kos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
osejszon Napisano 23 Stycznia 2015 #416098 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2015 KON, jemu chodzi o to, ??e jak wejdzie na serwer to czasami zamiast serwer da Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość KON Napisano 23 Stycznia 2015 #416151 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2015 Je??li o to chodzi no to trzeba poczeka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WujaszeK KoXu Napisano 28 Stycznia 2015 #416894 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2015 Wystarczy je??eli poczekasz bo maszyna wczytuje twoje dane z serwera zarazem trwa to kilka sekund i jeste?? gotowy do gry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ChRoMaTuSsS Napisano 20 Lutego 2015 Autor #420102 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Lutego 2015 WItam przede wszstkim przepraszam ze po tak dlugim czasie dopisuje sie ale obecnie tam gdzie mieszkam nie mam jeszcze kompa i neta wiec wchodze jak tylko jestem w PL...Tak Kon o to mi chodzilo jak mowisz :) ale skoro ta komenda rozwiazuje moj temat to dziekuje :) Je??li zaczynasz z kos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wQ. Napisano 21 Lutego 2015 #420233 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Lutego 2015 Temat zosta?? zamkni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi