REDOX Napisano 29 Stycznia 2015 #417044 Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2015 Hej, Mam pewna propozyje dot ewentualnej 'jednorazowej wspolpracy' na lini 'grafika - forum' Tak najprosciej mowiac, chcialbym Wam zaproponowac unikalny layout forum. Dalej, co do poziomu moich prac - najlepsze na swiecie pewnie nie sa, ale widzialem gorsze. Nizej kilka przykladow: #1 #2 #3 #4 #5 Co chcialbym w zamian? o tym chce pogadac z jakims H@ na pm. Jezeli bedziecie zainteresowani, prosze o wiadomosc na PM, jezeli nie to po prostu zamknijcie temat wyrzuccie go do kosza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tasior Napisano 29 Stycznia 2015 #417049 Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2015 wydaje mi si Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Metalpunkt Napisano 29 Stycznia 2015 #417050 Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2015 Forum kosztowa??o jak dobrze pami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hat3x Napisano 29 Stycznia 2015 #417053 Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2015 Ja to bym styl zostawi??, ale zrobi?? bym np. forum.pochylnia, a na pochylnia.pl zrobi?? layout skr??towy. Na nie kt??rych forach to wyst Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi