Sekur Napisano 10 Lutego 2015 #418889 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Lutego 2015 Tw??j nick: sedes TOMORROWLAND 2015Nick admina: CitrusMapa: hns_etheralOpis sytuacji: wyszla sprzeczka na steam, i gdy wyszla nieciekawa sytuacja na steam to zaczal on cos do mnie pisac , nagle zaczalem go wyzywac , lecz to jest steam i bylem na innym serwerze i go wyzywalem bo mnie denerwowa?? ju??, bo nasz H@ Citrus nie jest sprawiedliwy, faworyzuje gracza pepe, gdyz powiedzialem mu cala prawde co o nim mysle. Oczywiscie na steam, h@ postanowi?? mnie zbanowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wQ. Napisano 10 Lutego 2015 #418893 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Lutego 2015 Prosz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sekur Napisano 10 Lutego 2015 Autor #418895 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Lutego 2015 Dosta??em UB, lecz znowu dosta??em bana za co?? czego nie zrobi??em ,co?? czego H@ my??li, ??e jest opiekunem mo??e wszystko, "jeszcze ci nie da??em bana za obraze na steam" , gdyz go dostalem lecz dostalem UB, swiadczy o tym ,ze admin zbanuje mnie kolejny raz za obraze na steam. Nagle gdy H@ ma mnie do?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sparta Napisano 11 Lutego 2015 #418962 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Lutego 2015 Do Opiekuna zosta??a ju?? wys??ana wiadomo?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi