NOOK Napisano 12 Lutego 2015 #419158 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Lutego 2015 Witam [AMXBans] ===============================================[AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze![AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie.[AMXBans] Zbanowany Nick: reszziel[AMXBans] Powod: 'wrzuc screeny na Pochylnia.pl'[AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Pochylnia.pl[AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_ID_LAN'[AMXBans] Twoje IP: '83.24.54.95'[AMXBans] ===============================================Kicked : Zostales ZBANOWANY. Sprawdz swoja Konsole. Co?? takiego mi si Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
osejszon Napisano 12 Lutego 2015 Użytkownik #419160 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Lutego 2015 Tw??j nick: Nick admina: Mapa: Opis sytuacji: Link do dowod??w (opcjonalnie): IP/SteamID: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NOOK Napisano 12 Lutego 2015 Autor #419162 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Lutego 2015 Tw??j nick: BRAK - Nie by??o mnie na serwerze podczas banaNick admina: BRAK - Nie by??o mnie na serwerze podczas banaMapa: Nie wiem, nie by??o mnie na serwerze podczas banaOpis sytuacji: Chc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Menel Napisano 12 Lutego 2015 Użytkownik #419163 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Lutego 2015 Temat zosta?? zamkni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi