Bambus Napisano 8 Kwietnia 2015 #426510 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2015 Spróbować nie zaszkodzi Imię: Patrycy Wiek: 17 lat Kontakt (GG/e-mail/steam): GG: 49241263. Twoje doświadczenie w pełnieniu funkcji tego typu: W szkole podstawowej byłem w klasie o nachyleniu dziennikarskim. Polegało to na tym, że raz na tydzień każda osoba w klasie przynosiła gazetę i opracowywała krótki komentarz do wybranego i przeczytanego wcześniej artykułu. Znajomość zasad pisowni? : Myślę że najgorzej nie jest. Ortografię mam opanowaną, składnia też najgorsza (mam nadzieję) nie jest. Czasami miewam problemy z interpunkcją, ale na to wiele osób uwagi nie zwraca. Wiem jakie błędy są częste w naszym języku i staram się ich unikać. W szkole na dyktandach miałem piątki, chociaż czwóreczki też wpadały. Ile masz wolnego czasu?: Zależy od dnia. Jak wiadomo każdego dzionka jest inaczej. Gdy mam mało zajęty weekend to bywa że mam i cztery godziny do dyspozycji, a jak dzień roboczy jest zajęty to mogę w ogóle nie mieć dostępu do komputera i internetu. Ale średnio mam koło godziny - dwóch. Dlaczego starasz się o to stanowisko?: Ponieważ w dziedzinie życia dziennikarskiego pochylni dzieje się niewiele. Ostatnie PochylniaNews było wydane na święta Bożego Narodzenia i prawie w całości zredagowane przez Menela, który odwala kawał dobrej roboty. Wywiadów też nie ma wysypu. A jak już są to część z nich jest po prostu drętwa i nie chce się aż do końca czytać. Do tego jest sporo osób, które na wywiady zasługują, a się ich nie doczekały, mam tu na myśli Menela. Chociaż jest też f!nd, który niedawno wrócił, po długiej przerwie i wiele osób nie wiem kim on jest (w tym ja). Można byłoby z nim porozmawiać i tą rozmowę upublicznić, aby przybliżyć go trochę graczom. A jak z wywiadami dobrze pójdzie i wszystkie osoby powyżej niebieskiego i marchewkowego kolorku już ich udzielą, można spróbować zrobić je z graczami, którzy na pochylni są znani, są długo i pełnią tylko funkcje admina. Czy chociażby z adminami miesiąca, którzy zwyciężyli pierwszą edycję, która jest według mnie najważniejsza. A parę takich jest i mam je na oku. Aby pełnić funkcję Reportera należy mieć ukończone 16 lat. Ukończone Należy posiadać minimum 300 godz. na forum. spełnione ponad dwukrotnie Posiadać minimum 200 postów. Spełniony wymóg Podanie można składać raz na 30 dni. To jest moje pierwsze Podania można składać przez cały okres Rekrutacji. Okres rekrutacji ciągle trwa Ostateczną decyzję podejmuję administracja lub Reporter do tego upoważniony. Nie kwestionuję tego punktu. Po pozytywnie rozpatrzonym podaniu kandydat będzie musiał zredagować przykładowy artykuł na dany temat. Jestem gotów. Jak terrormachine dorobił się reportera, to czemu Bambus nie? A teraz czekamy na argumenty, że kląłem w prywatnej rozmowie. Nie będę teraz się z tego bronił. Zrobię to gdy taki argument już się pojawi. Pozdrawiam, BAMBUS! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Menel Napisano 8 Kwietnia 2015 #426514 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2015 Jak przestaniesz spina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GuesComeBack Napisano 8 Kwietnia 2015 #426515 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2015 Wydaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jebac susa Napisano 8 Kwietnia 2015 #426516 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2015 Jestem na tak Wyjebane czy spina czy nie, nie ma zwi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EyWidzeCie Napisano 8 Kwietnia 2015 #426521 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2015 Jestem na tak wymagania spe??nione,tylko nie spinaj wi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eSKo. Napisano 8 Kwietnia 2015 #426523 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2015 Mozna dac szanse , przyda sie kolejna pomoc do redagowania artykulow ( spiny byly na serwie, ktore nie sa zwiazane z tym stanowiskiem ) Ja jestem na Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Octover. Napisano 8 Kwietnia 2015 #426552 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2015 Mo??na da Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kropek` Napisano 8 Kwietnia 2015 #426558 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2015 Ja jestem na tak Sppiny nie s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GIMBAZA Napisano 8 Kwietnia 2015 #426559 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2015 Jestem na Tak Pisa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Galkovsky Napisano 9 Kwietnia 2015 #426562 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2015 Jak najbardziej na tak. Juz przy samych skargach widac jego talent do bycia reporterem. Juz chyba wiem z kim bedzie pierwszy wywiad o ile dostaniesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
syner19 Napisano 9 Kwietnia 2015 #426566 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2015 Kropek nie liz juz tak tej dupy, masc ci polece jak chcesz :D co do podania jestem na tak, ortografie zna ladnie przedstawia ogarniety Co do spin...co one maja do reportera? nic Tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kropek` Napisano 9 Kwietnia 2015 #426571 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2015 Dupe to mo??esz lizac Ty. To, ??e pisze prawd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nonitek Napisano 9 Kwietnia 2015 #426588 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2015 Ja tam i tak si Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 9 Kwietnia 2015 #426590 Administrator Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2015 Na TAK nie mam zastrze??e?? a kolejny reporter si Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AnalTerror Napisano 9 Kwietnia 2015 #426595 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2015 +Przekonuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anexx Napisano 9 Kwietnia 2015 #426615 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2015 Jestem na TAK Poniewa??: Wymagania s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawid (kLa^AsS) Napisano 9 Kwietnia 2015 #426636 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2015 Tak Ogarnia Wymagania s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aragorn Napisano 9 Kwietnia 2015 #426640 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2015 Spe??nia wymagania, pisze poprawnie, ma ch Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karina ^^ Napisano 10 Kwietnia 2015 #426642 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2015 Jestem na tak, przyda sie nowy reporter, chociaz cos sie bedzie dzialo. Po przeczytaniu twojego podania widac, ze Ci zalezy. Podanko ??adnie rozisane i jakies tam doswiadczenie i checi sa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vanilla Napisano 10 Kwietnia 2015 #426647 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2015 Piszesz ??adn Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kraszer Napisano 10 Kwietnia 2015 #426651 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2015 Piszesz dobrze, przyda si Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neff` Napisano 10 Kwietnia 2015 #426749 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2015 Piszesz poprawnie, pisownie znasz, grzeczny na forum, wymagania spe??niasz, wida Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vanilla Napisano 22 Kwietnia 2015 #427837 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2015 Temat zosta?? zamkni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi