LewYY Napisano 8 Sierpnia 2016 #473459 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2016 NIe czytam książek chociaż kiedyś to było możliwe .Ostatnia to chyba była lektura w gimnazjum [Mały książe] haha Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PolskaWersja Napisano 12 Sierpnia 2016 #473636 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2016 Nie czytam książek ale moja ostatnia to A. Mickiewicz Pan Tadeusz Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 12 Listopada 2016 #477867 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Listopada 2016 Mały książe-znowu- wspałania lektura Zmierzch- wszystkie części:) Demony i Anioły - skończyłem czytać ostatnią książkę:) co do małych powiastek to polecam DIUNA... jak mnie ona wciągneła to historia,może krótka nie jest,ale jest MEGA!!!! Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
L@M@NeR Napisano 13 Listopada 2016 #477895 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Listopada 2016 Przez ostatnie 2 miesiące trochę tych książek czytałem: "Inferno" -Dan Brown "Stalowe serce" -Brandon Sanderson "Pożar" -Brandon Sanderson "Oko Boga" -James Rollins "Sekrety nieśmiertelnego Nicholasa Flamela TOM 1" -Michael Scott ( w sumie jest 6 tomów, tom 2 i 3 już do mnie jadą ) Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RWA KULSZOWA Napisano 13 Listopada 2016 #477921 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Listopada 2016 "Sopel" Paweł Kornew . Polecam każdemu miłośnikowi futurystycznego świata. Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MatiTbg Napisano 16 Listopada 2016 #478136 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Listopada 2016 Harry Potter i więzień Azkabanu Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MafiOozo Napisano 21 Listopada 2016 #478441 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Listopada 2016 Złe psy Polecam każdemu kto interesuje się służbami mundurowymi, warto przeczytać i przemyśleć ;) Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Buchal Napisano 8 Grudnia 2016 #479633 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2016 Cały Władca Pierscieni (1500 str.) J.R.R. Tolkiena. Gorąco polecam każdemu ;) Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shreder221 Napisano 20 Grudnia 2016 #480558 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2016 ;) swego czasu bym spamował tu co 6-7h ostatni tom ostatniego maga heroldów mercedes lackey ;) Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MafiOozo Napisano 20 Grudnia 2016 #480575 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2016 Kończę teraz "Masa i porachunkach w polskiej mafii". Polecam też. Jeśli ktoś czytał Vege to podpasuje choć napisane w innym stylu i języku. Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Razor1 Napisano 20 Grudnia 2016 #480576 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2016 ja aktualnie czytam "METRO 2033" również gorąco polecam Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ponury#KILL Napisano 20 Grudnia 2016 #480579 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2016 Czytam oczywiście "Krzyżaków", a także "Potop" ^^. Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jebac susa Napisano 6 Stycznia 2017 #481945 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2017 Od kiedy się tu wypowiedzialem trochę tego było, patrząc na to że tylko w tym roku jakieś 70~ (zainspirowany wydarzeniem z przeczytanie 58 książek w rok). Wszystkich raczej nie będę wymieniać, więc podam ostatnią, a jest nią Cursed Child J. K Rowling i każdemu fanów HP jak ja od razu piszę, książka nie trzyma poziomu wcześniejszych, ale warto przeczytać tylko dla "większej wiedzy" o tym świecie. Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanya Napisano 11 Lutego 2017 #486116 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Lutego 2017 Harry Potter Czara Ognia i Zakon Feniksa Choć zbyt wielki czytelnikiem lektur nie jestem Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qszaw321 Napisano 17 Lutego 2017 #487358 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Lutego 2017 Całość Harry Potter Czarna Edycja - Najlepsze edycja HP Teraz zacząłem Władce Pierścieni, ale w połowie mnie dobiło ciągłe śpiewanie i wszechogarniająca radość i się poddaje. Wrócę chyba do Kręgu Czarnoksiężnika Morgan Rice, który polecam fanom fantasy. Jakby ktoś mógł polecić coś typu fantasy na czas cardio na siłowni Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SQNFUN Napisano 17 Lutego 2017 #487360 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Lutego 2017 17 minut temu, qszaw321 napisał: Całość Harry Potter Czarna Edycja - Najlepsze edycja HP Teraz zacząłem Władce Pierścieni, ale w połowie mnie dobiło ciągłe śpiewanie i wszechogarniająca radość i się poddaje. Wrócę chyba do Kręgu Czarnoksiężnika Morgan Rice, który polecam fanom fantasy. Jakby ktoś mógł polecić coś typu fantasy na czas cardio na siłowni Harry Potter Czarna Edycja? Czym to się różni od zwykłych książek? Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qszaw321 Napisano 17 Lutego 2017 #487364 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Lutego 2017 Szata graficzna przede wszystkim. Dopasowane pod starszych czytelników, dla mnie osobiście plusem również czcionka, miło się czyta i nie bolą oczy. Noi to tyle, jest to wersja ulepszona, wydana pod dorosłych. Wieć tło, jak i papier jest troszkę inny i lepiej przypadł mi do gustu ;) Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boski Z Polski Napisano 27 Lutego 2017 #488907 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Lutego 2017 Mężczyźni, którzy nienawidzą kobiet (millenium) Stieg Larsson Polecam, lekki dreszczowiec (http://lubimyczytac.pl/ksiazka/27644/mezczyzni-ktorzy-nienawidza-kobiet) Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mniej niz zero Napisano 25 Marca 2017 #491529 Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Marca 2017 Terry Pratchett Mort https://pl.wikipedia.org/wiki/Mort Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shock_Therapy Napisano 3 Kwietnia 2017 #491995 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2017 Niccolò Machiavelli - Książe Osoby zainteresowane lektura pisać pw - ciężko znaleźć w necie (zazwyczaj platne) Posiadam wersje PDF Pozdrawiam Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
{^.^} Napisano 4 Kwietnia 2017 #492038 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2017 Nie przeczytałem ani jednej Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aragorn Napisano 5 Kwietnia 2017 #492132 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2017 Metro 2035 Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aragorn Napisano 24 Kwietnia 2017 #493455 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2017 "Królikarnia" - Maciej Guzek "Harry Potter i przeklęte dziecko" - J. Tiffany, J. Thorne, J. K. Rowling. Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
^_!{B!zNeSmEn}! Napisano 29 Kwietnia 2017 #493789 Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2017 a moja to balladyna Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shock_Therapy Napisano 14 Maja 2017 #494778 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Maja 2017 "Ślepnąc od świateł" - Jakub Żulczyk Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi