CichyHejter Napisano 20 Maja 2021 #544178 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Maja 2021 Harry Potter i więzień Azkabanu. Ale patrząc na ta sieć to nie tylko w Hogwarcie dzieją się magiczne rzeczy. Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CroXiu Napisano 25 Kwietnia 2022 #553662 Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2022 Metro trylogia Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PolskiPolakPL Napisano 29 Kwietnia 2022 #553766 Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2022 Szklany tron Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M4RT1N Napisano 6 Maja 2022 #553855 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Maja 2022 A ja ostatnia ksiazke jaka czytalem to chlopcy z placu broni w 5 klasie bo lekture miałem. A tak serio J.Flanagan - Drużyna - Nieznany Ląd Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mlody <3. Napisano 27 Czerwca 2022 #554133 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2022 nie czytam książek , strata czasu a jeśli chodzi o ostatnią przeczytaną książkę to jest to jedyna książka która mi się podobała w gimnazjum . Jest to Quo vadis :D Mumin. dodał reakcję 1 Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi