kamilek? Napisano 7 Września 2015 #437873 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Września 2015 Tw??j nick: kamilek?Nick admina: MagikMapa: cs_officeOpis sytuacji: nudzi mnie ju?? to, drugi ban, po co? za co? za skilla? dlaczego? ignoruje dzieci kt??re przeklinaja do mikro i wyzywaja mnie od cziter??w, naprawde, to ju?? jest moja druga i taka sama pro??ba - poprawcie jako?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BloodyAlien Napisano 8 Września 2015 #437913 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Września 2015 Ty jestes naprawde taki idiota czy tylko udajesz ? po stylu pisma to jestes jak dziecko z gimnazjum nie musze sie wypowiadac bo dostales bana z ss jesli bys ich nie wstawil to dopiero moge wypowiedziec pozdro hahahhaah i zachowujesz jak 13 latek a nie 27 latek 3. Je??li w odwo??aniu wymagana jest wypowied?? admina, to ma on 12 godzin na wypowied??. Czas liczony jest od momentu utworzenia tematu. W przypadku, gdy admin nie dostosuje si Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamilek? Napisano 8 Września 2015 Autor #437917 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Września 2015 s??uchaj Go??ciu, w??j mnie to obchodzi co se tam w g??owie ubzdura??e??, o??mieszasz si Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BloodyAlien Napisano 8 Września 2015 #437918 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Września 2015 chyba cie pojebalo moze mam ci jeszcze dupa lizac ? nie mam zamiaru przepraszac bo nie mam za co i od ciebie powiniem te slowo uslyszec i nie musze sie wypowiadac na ten temat bo od sprawdzenia ss jest to ktos z wysza ranga ode mnie bo ja nawet ub nie moge dac pajacu I ZACHOWUJESZ SIE JAK DZIECKO DOROSNIJ BO PO PISANIU TO MASZ MAX 12-13 LAT A NIE 27 JUZ NIC NIE PISZE CZEKAJ NA NA KOGOS KTO SPR SS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vanilla Napisano 8 Września 2015 Dziewczyna Użytkownik #437919 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Września 2015 Temat zosta?? zamkni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sparta Napisano 8 Września 2015 #437922 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Września 2015 Automatyczna wiadomo?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi