Black Wolf Napisano 12 Września 2015 #438094 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Września 2015 Witam. Nie wiem, czy ta propozycja ju?? by??a ale mam tak Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SirMartin. Napisano 12 Września 2015 #438096 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Września 2015 Ja jestem na nie Dlaczego?? Przy wi Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Black Wolf Napisano 12 Września 2015 Autor #438097 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Września 2015 niekt??rzy maj Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LewYY Napisano 12 Września 2015 #438105 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Września 2015 Tak jak Pisa?? SirMartin ta komenda nie jest potrzebna dlaczego ? Dlatego bo je??eli gracz kt??ry jest nie mile widziany na serwerze bo np bardzo dobrze gra to inni gracze s Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Black Wolf Napisano 18 Września 2015 Autor #438364 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Września 2015 brak odpowiedzi. niech opiekun i H@ zdecyduje. Cls ten temat :-) Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi