BishkopT_ Napisano 26 Marca 2016 #461630 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Marca 2016 Witam Witam... :) dzisiaj zalapalem banka od jednego z waszych adminow za to ze bylem dobry -nie zawsze ale dzisiaaj wyjatkowooo i kilka gosciom dostalo sie klukle w leb :) gdzie zawsze pianie mam z gimbazy na wh.... plus gdzie jest sesns grania na steam-ie... wiec temu lub tej osbie sie to nie spodobalo i dostalem baniXa :-) wiem ze mam do 10h by cos napisac wiec to robie - by nie bylo ze zostalo to olane ... chcialbym zrobic screeny ale samo zalogowanie juz zabralo mi z h bo zawsze cos nie tak... wiec podaje sie + plus musze kilka innych rzeczy teraz zrobic wiec nimam jak je wrzucic... mozecie cos robic z baniXem albo choaciaz dajcie jakos znac gdzie i co mam zrobic... :) niech nawet ludzie z sevra zabiora glos :) .... dostalem bana na aim/fy gdzie tam i nawet chyba i 5 jestem z top 15 :) - ciezko bylo sprawdzic ale nie o tym teraz mowa... :) tutaj baniX :P ** wstaw foty na Pochylnia.pl player "BishkopT" admin "Dzidzia" ** ** moje IP: "77.99.56.204" | SteamID: "STEAM_0:0:15157544" ** ******************************************************** ** Admin "Dzidzia" z powodu podejrzen o oszustwo zrobil Ci screeny ** ** Screeny znajdziesz w katalogu cstrike/cstrike_polish ** ** Ich nazwa to: halflife00,halflife01 itd. w rozszerzeniu .tga ** ** W celu odbanowania koniecznie wrzuc je jak najszybciej na Pochylnia.pl ** ******************************************************** Wrote HalfLife04.tga [Pochylnia.pl]: Najlepszy gracz w tej rundzie: BishkopT [Pochylnia.pl]: Zdobyl 3 fragi [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You have been banned from this Server! [AMXBans] You can complain about your ban @ Pochylnia.pl [AMXBans] Reason: 'wrzuc screeny na Pochylnia.pl' [AMXBans] Duration: 'permanently' [AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_0:0:15157544' [AMXBans] Your IP: '77.99.56.204' [AMXBans] =============================================== OSTROVIA dropped BrizzWizz killed @dmin3k ^^ with awp Kicked by Console: You are BANNED. Check your console. Kicked : You are BANNED. Check your console. Connecting to 80.72.41.84:27017... Connection accepted by 80.72.41.84:27017 ---- ---- dzieki dajcie jakos znac cu i jak.... adios amigos... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pingiel10 Napisano 26 Marca 2016 #461641 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Marca 2016 Tutaj dzial gdzie sie odwolasz od "Banixa" http://pochylnia.pl/forum/446-wstaw-screenshoty/ :) Masz tam zawarte wszelakie instrukcje odnosnie tego w jaki sposob mozesz udowodnic swoja niewinnosc :) Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BishkopT_ Napisano 26 Marca 2016 Autor #461652 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Marca 2016 Tutaj dzial gdzie sie odwolasz od "Banixa" http://pochylnia.pl/forum/446-wstaw-screenshoty/ :) Masz tam zawarte wszelakie instrukcje odnosnie tego w jaki sposob mozesz udowodnic swoja niewinnosc :) Pozdrawiam. witam :) dzieki za odpowiedz wlasnie to zrobilem i dalej jakies bledy teraz mi wyskakuje ze niby rozmiar za duzy po spakowaniu ;/ bede krecil dalej moze cos da sie zrobic jak nie to juz pierdyle ide na inny server ile mozna!!!!!!!!!!! a wy zrobcie jakies wymagania na adminow bo to jakas porazka.... !!! nie pisze ze wszyscy ale .... http://www.speedyshare.com/2jMEC/HalfLife02.zip tu sa screeny bo tam nie chca isc ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pingiel10 Napisano 26 Marca 2016 #461665 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Marca 2016 Nadal nie napisales odwolania w odpowiednim dziale. Jak tam napiszesz to wtedy ktos z S@ bedzie mogl to dostrzec i byc moze pomoga ci w twoim problemie :) Wystarczy tam wypelnic wzor i opisac swoj problem na prawde :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 27 Marca 2016 #461671 Administrator Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Marca 2016 Automatyczna wiadomo?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BishkopT_ Napisano 27 Marca 2016 Autor #461705 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Marca 2016 Nadal nie napisales odwolania w odpowiednim dziale. Jak tam napiszesz to wtedy ktos z S@ bedzie mogl to dostrzec i byc moze pomoga ci w twoim problemie :) Wystarczy tam wypelnic wzor i opisac swoj problem na praw kk juz to robie dzieki ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dzidzia Napisano 27 Marca 2016 #461710 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Marca 2016 http://speedy.sh/8SbWs/Desktop.rar tutaj sa twoje SS ,i nie chodzi o to ze ci dalem bana tylko jak w konsoli bylo napisane ** Admin "Dzidzia" z powodu podejrzen o oszustwo zrobil Ci screeny ** a ja nie mam na to wplywu i z automatu masz bana ,obserwowalem cie przez kilka rund i wydawales sie odpalony ,wrzuc ss i po sprawie ,pozdrawiam :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BishkopT_ Napisano 27 Marca 2016 Autor #461711 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Marca 2016 Witam Witam... :) dzisiaj zalapalem banka od jednego z waszych adminow za to ze bylem dobry -nie zawsze ale dzisiaaj wyjatkowooo i kilka gosciom dostalo sie klukle w leb :) gdzie zawsze pianie mam z gimbazy na wh.... plus gdzie jest sesns grania na steam-ie... wiec temu lub tej osbie sie to nie spodobalo i dostalem baniXa :-) wiem ze mam do 10h by cos napisac wiec to robie - by nie bylo ze zostalo to olane ... chcialbym zrobic screeny ale samo zalogowanie juz zabralo mi z h bo zawsze cos nie tak... wiec podaje sie + plus musze kilka innych rzeczy teraz zrobic wiec nimam jak je wrzucic... mozecie cos robic z baniXem albo choaciaz dajcie jakos znac gdzie i co mam zrobic... :) niech nawet ludzie z sevra zabiora glos :) .... dostalem bana na aim/fy gdzie tam i nawet chyba i 5 jestem z top 15 :) - ciezko bylo sprawdzic ale nie o tym teraz mowa... :) tutaj baniX :P ** wstaw foty na Pochylnia.pl player "BishkopT" admin "Dzidzia" ** ** moje IP: "77.99.56.204" | SteamID: "STEAM_0:0:15157544" ** ******************************************************** ** Admin "Dzidzia" z powodu podejrzen o oszustwo zrobil Ci screeny ** ** Screeny znajdziesz w katalogu cstrike/cstrike_polish ** ** Ich nazwa to: halflife00,halflife01 itd. w rozszerzeniu .tga ** ** W celu odbanowania koniecznie wrzuc je jak najszybciej na Pochylnia.pl ** ******************************************************** Wrote HalfLife04.tga [Pochylnia.pl]: Najlepszy gracz w tej rundzie: BishkopT [Pochylnia.pl]: Zdobyl 3 fragi [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You have been banned from this Server! [AMXBans] You can complain about your ban @ Pochylnia.pl [AMXBans] Reason: 'wrzuc screeny na Pochylnia.pl' [AMXBans] Duration: 'permanently' [AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_0:0:15157544' [AMXBans] Your IP: '77.99.56.204' [AMXBans] =============================================== OSTROVIA dropped BrizzWizz killed @dmin3k ^^ with awp Kicked by Console: You are BANNED. Check your console. Kicked : You are BANNED. Check your console. Connecting to 80.72.41.84:27017... Connection accepted by 80.72.41.84:27017 ---- ---- dzieki dajcie jakos znac cu i jak.... adios amigos... Tw??j nick: BishkopT Nick admina: Dzidzia Mapa: Pochylnia.pl [AIM/FY/AWP][FastDL][VTC] @ Zabijaka.pl (awp_map) - plus dust tez byl Opis sytuacji: Nie mam pojecia zapytajcie Admina ;/ polecialo kilka glow kilka minut pozniej BaniX :-) Nawet nie sprawdzil top15 gdzie bylem 5 czy jakos tak :) pytanko kto na steam-ie gra z wh ? co to za radocha... sam pieje ciagle z gimbazow... Link do pobrania Screenshot??w: http://www.speedyshare.com/2jMEC/HalfLife02.zip IP/SteamID: STEAM_0:0:15157544 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 27 Marca 2016 #461715 Administrator Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Marca 2016 ***Wiadomo?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi