Adamekk Napisano 17 Czerwca 2016 #469794 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2016 witam chcialbym prosic aby komenda amx_last byla dostepna dla kazdego gracze dzis mialem taka sytuacje otoz gracz gram na aimie nakrecfilem mu demo on mi uciekl z serwer amusialem czekac az laskawie wejdzie aby miec jego ip .;/ Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rey Napisano 17 Czerwca 2016 Użytkownik #469797 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2016 Nie wiem za bardzo o co chodzi w tym, ale jestem ZA, ??e przynajmniej unikn Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aragorn Napisano 17 Czerwca 2016 Donator #469798 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2016 Rey, admini maj Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamekk Napisano 17 Czerwca 2016 Autor #469807 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2016 Rey oraz Armagedon moim zdaniem jednak ta komenda jest przydatna na tym serwerze ,ot???? dzi?? mia??em taki przypadek bo na spontana kr Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aragorn Napisano 17 Czerwca 2016 Donator #469808 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2016 Przecie?? m??j nick nie jest a?? tak trudny... Zanim dosta??em admina, to wrzuci??em na forum prawie 100 demek z odpalonymi osobami. Nigdy nie si Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Black Wolf Napisano 17 Czerwca 2016 #469809 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2016 @Adamekk tak naprawd Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruszek Napisano 15 Sierpnia 2016 #473794 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2016 jestem na tak powody up Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
personik Napisano 21 Sierpnia 2016 #474021 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2016 Jestem Za, Zawsz Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi