SQNFUN Napisano 23 Czerwca 2016 #470423 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2016 Witam, wkrótce zostanie przeprowadzona akcja łączenia 2ch Ts'ów - Multi-Head'a i Pochylni w jeden. Wszystkie osoby z Pochylni które będą chciały kanał, po podaniu moderatorom Ts'a hasła "pochylnia" będą miały pierwszeństwo do kanałów które są wolne od góry, a do końca czerwca cała reszta przypadkowych graczy będzie miała przydzielane kanały od dołu. Prosiłbym jakiegoś moderatora czy kogoś z wyższej administracji o przypięcie tematu, a najlepiej jego wyróżnienie. Akcja jest zatwierdzona przez aquax'a. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 23 Czerwca 2016 #470433 Administrator Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2016 Na dniach już powinno być wszystko gotowe. Łączenie z ts3.pochylnia.pl będzie takie samo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Black Wolf Napisano 29 Czerwca 2016 #471009 Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2016 Sorki, że nie ten dział ale nie ma odpowiedniego aby to napisać. Mam problem z serwerem ts3.Multi-Head.pl na telefonie. Mam taką informację: http://www17.zippysh...VOEAK/file.html A na naszym serwerze ts3.Pochylnia.pl wszystko działało. Ts3 ze sklepu Play mam najnowsze więc nie wiem o co chodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SQNFUN Napisano 30 Czerwca 2016 Autor #471096 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2016 Właśnie testowałem wraz ze znajomym z dwóch różnych telefonów wejście na oba ts3.pochylnia.pl jak i ts3.multi-head.pl i nie ma żadnych problemów. Nie wiem co robisz źle ale jeżeli masz scrackowanego ts'a, a nie kupionego ze sklepu play to niestety nie wejdziesz, a jeżeli jest tak jak mówisz to nie mam pojęcia jak Ci pomóc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Black Wolf Napisano 30 Czerwca 2016 #471113 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2016 Właśnie nie mam scrackowanego tylko przypadkowo pod wpływem alkoholu usunąłem licencję. Może to być przez to. Kupię tego TS'a jeszcze raz i napiszę czy pomogło Edit: Nic nie zrobię. Nie moge połączyć mojej karty płatniczej z nowym kontem Google a na te stare nie pamiętam hasła i nie mam jak przywrócić (robiłem dzisiaj reset przez TWRP a na kompie nie mam zapisansgo hasła i do tego nie mam podanego adresu pomocniczego). Będę próbował dalej ale nie wiem czy coś się uda zrobić:/ Gdy sie odinstaluje aplikacje w sklepie play to i tak powinno się ją zainstalować za darmo ale przez te hasło nie ma szans :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SQNFUN Napisano 7 Lipca 2016 Autor #471641 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Lipca 2016 Nowy adres ts'a pochylni to : 164.132.44.66 // ewentualnie łączenie przez ts3.multi-head.pl jest również aktualne. W najbliższych dniach łączenie również będzie dostępne porpzez ts3.pochylnia.pl lecz póki co trzeba jeszcze poczekać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi