Z_Buta_Wjezdzam Napisano 26 Czerwca 2016 #470701 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2016 Heej, czy są tu osoby oglądające GoT? Jeśli tak, zapraszam do podzielenia się wrażeniami po ostatnim odcinku, jak i swoimi przewidywaniami co do dzisiejszego finału sezonu Jeśli nie, to polecam cały serial, co by można potem wspólnie podyskutować Pozdrawiam! Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aga ta Napisano 26 Czerwca 2016 #470709 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2016 ja oglądam, uwielbiam ten serial :wub: tylko szkoda, ze tyle dobrych ludzi umiera :angry: Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Z_Buta_Wjezdzam Napisano 27 Czerwca 2016 Autor #470734 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2016 No umiera, niestety,ale to kwintesencja tego serialu xd Jednako po dzisiejszym finale jestem przeszczęśliwa, że Starkowie są znów na fali :wub: Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aragorn Napisano 27 Czerwca 2016 #470744 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2016 Jeszcze nie zacząłem oglądać, ale w planach mam Chętnie podyskutuję tak za... pół roku ;) Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Z_Buta_Wjezdzam Napisano 27 Czerwca 2016 Autor #470748 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2016 Jeśli Cię wciągnie i będziesz miał trochę czasu to myślę, że trochę szybciej Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aragorn Napisano 27 Czerwca 2016 #470792 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2016 Tego się obawiam Podobno jest świetny. Jednak myślałem o tym, żeby najpierw książki przeczytać, a potem dopiero wejść w serial. Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aga ta Napisano 27 Czerwca 2016 #470793 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2016 podobno kolejny sezon ma byc w kwietniu 2017r. :( tyle czekania... dlaczego gra o tron nie moze byc jak moda na sukces, ktora nigdy sie nie konczy? :( Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whiskass Napisano 27 Czerwca 2016 #470836 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2016 To poczekaj aż się serial definitywnie skończy i ludzie dostaną syndromu "końca książki/filmu" Osobiście też już wiele razy się przymierzałem do obejrzenia choćby kilku odcinków. A tak już na marginesie jakie jeszcze seriale oglądacie, obejrzeliście i polecacie? Sam męczę TWD ale komu nie powiem żeby oglądał to kręci nosem Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Z_Buta_Wjezdzam Napisano 27 Czerwca 2016 Autor #470837 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2016 Ej właśnie ja sie przymierzam do TWD, ale troche sie boje, bo śmierć bohaterów zazwyczaj bardzo mnie porusza a no...ten serial sie w sumie ba śmierci opiera Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whiskass Napisano 28 Czerwca 2016 #470884 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2016 Hahah mam dokładnie tak samo Dlatego nie chciałem oglądać Gry o Tron, a paradoksalnie oglądam serial o zbliżonym podejściu do głównych bohaterów. Ogólnie to większość osób z którymi rozmawiałem to odpadali tak mniej więcej w połowie, na początku drugiego sezonu, gdzie tak naprawdę uważam że dopiero w trzecim sezonie serial się rozkręca. Co mnie razi w oczy to sposoby w jakie czasami giną ludzie, są po prostu tak absurdalnie głupie i nielogiczne, że nie dziwię się wtedy niechęci innych do oglądania No i ta nuta dramatyzmu, a potem przeżywanie, kto teraz zginie? Ostatnie i pierwsze odcinki sezonów mnie miażdżą zawsze, ale nie spoileruję. Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MatiTbg Napisano 16 Listopada 2016 #478131 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Listopada 2016 Aga ta tak kolejny sezon będzie w 2017r Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Z_Buta_Wjezdzam Napisano 8 Sierpnia 2017 Autor #499187 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2017 Hej hej hej, czy ktoś kontynuuje przygodę z tym serialem? Jakie macie odczucia po czterech już odcinkach nowego sezonu? Jakie przewidywania i wymagania odnośnie kolejnych? Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aragorn Napisano 9 Sierpnia 2017 #499275 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2017 Hej Przygodę z serialem zacząłem i ją kontynuuję. Siódmy sezon jak na razie mi się bardzo podoba. Każdy odcinek bardzo dobry, chociaż spalenie wozów z jedzeniem pod koniec 4 odcinka było głupie. Jeszcze chwilę wcześniej mówiła, że jej wojska nie mają co jeść Starkowie razem (w końcu, po tylu sezonach!), Snow stawiający się Denerys - świetne sceny :D, Cersey coraz bardziej knuje, aż się boję co to ona nie wykombinuje, Denerys jak zawsze -> drakaris. Najbardziej jednak niepokoi mnie Littlefinger. Od kilku odcinków tylko chodzi z tym swoim uśmieszkiem. On knuje coś grubego Aniu, też się z nami podziel swoimi odczuciami. Co Ty sądzisz o najnowszym sezonie? PS. Dodałem spojler w tytule i naprawiłem posty. Przynajmnjej wiadomo co było wcześniej pisane ;) Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Z_Buta_Wjezdzam Napisano 7 Września 2017 Autor #500314 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Września 2017 Heloł Trochę czasu minęło, ale no urlop rządzi się swoimi prawami ... Dzięki @Aragorn za ogarnięcie tematu, moja wypowiedź może zawierać spojlery *SPOJLER* *SPOJLER* (JEŚLI DA SIĘ TO PO PROSTU JAKOŚ ,,ZWINĄĆ" TO PLIS HELP) -> edit: DZIĘKI Sezon zdążył się zakończyć, jakie są moje w związku z tym odczucia? Było kilka ciekawych scen, było parę dziur logicznych,było standardowo parę śmierci. Największe wrażenie i tak zawsze robią na mnie smoki @Aragorn Littlefinger raczej się już więcej nie uśmiechnie Co mi się chyba najbardziej nie podobało? JONERYS. NO NIE I CH*J. Tyrion też coś stracił tego blasku, którym mnie tak urzekał przez poprzednie sezony. I choć finał wedle tradycji zawierał jakieś zaskakujące rozwiązania (patrz Mały Palec), tak brakowało mi takich ciar jak przy red wedding czy wybuchu wielkiego septu... No, ale mimo wszystko jestem zadowolona i ciężko będzie wytrzymać do kolejnych odcinków... Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aragorn Napisano 10 Września 2017 #500389 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Września 2017 Tak możesz zrobić, tylko bez kropki ;) tekst[/spoiler.] Ja się w ogóle nie zawiodłem tym sezonem. Każdy odcinek był świetny. W ostatnim też się dużo działo. To co stało się z Littlefingerem bardzo mnie zaskoczyło. Tak samo jak to, ze Sansa przestała być pierdołą Chociaż pewnie tutaj Bran jej powiedział jakie ziółko jest z Baelisha. Tym co zaszło między Deanerys i Jonem nie jestem w ogóle zaskoczony. Przygotowywali już to od jakiegoś czasu, chociaż na pewno będzie ciekawie, gdy dowie się, że to jego ciotka Na chwilę też się zawiodłem, że Cersei stała się dobra i im pomoże, ale na szczęście się nie zawiodłem ;) To, co mi się trochę nie podobało, to jak szybko padł mur. Przyleciał na smoku ziuuuuuu, ziuuuuu i po murze Najgorzej, że teraz ponad rok czekania na ostatni sezon, jednak mam nadzieję, że będzie warto i tego nie spierdzielą ostatnim sezonem Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Z_Buta_Wjezdzam Napisano 10 Września 2017 Autor #500414 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Września 2017 Nie zdziwie się jak koniec będzie wyglądał tak: XD Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aragorn Napisano 10 Września 2017 #500439 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Września 2017 Skończy się to tak, że to on umrze zanim skończy pisać Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Black Wolf Napisano 17 Września 2017 #500588 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Września 2017 @Aragorn, @Z_Buta_Wjezdzam. Na jakiej stronie oglądacie ten serial? Na wielu stronach został usunięty :/ Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Z_Buta_Wjezdzam Napisano 17 Września 2017 Autor #500589 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Września 2017 @Stalcoja na przykład tutaj: http://iitv.pl/gra-o-tron Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Black Wolf Napisano 17 Września 2017 #500591 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Września 2017 @Z_Buta_Wjezdzam, znalazłem już na episode24.pl Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Z_Buta_Wjezdzam Napisano 17 Września 2017 Autor #500592 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Września 2017 Miłego oglądania zatem Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aragorn Napisano 17 Września 2017 #500593 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Września 2017 @Stalco Z zatoki piratów ;) Tam jest wszystko Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HeNI#ek Napisano 25 Marca 2018 #509346 Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Marca 2018 Teraz chyba za 2 lata ostatni sezon ?? Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aragorn Napisano 26 Marca 2018 #509401 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Marca 2018 Podobno za 1,5 roku może już być ;) Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi