personik Napisano 30 Czerwca 2016 #471102 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2016 chcia??bym ??eby w sklepie mo??na by??o kupywa Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rey Napisano 30 Czerwca 2016 #471109 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2016 W sumie to jestem ZA Nudzi mi sie jak czekam a?? kto?? sko??czy gra Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pigula Napisano 30 Czerwca 2016 #471111 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2016 R??wniez jestem za u??atwi to nam ??ycie oraz skargi ze ktos dosta?? kicka za afk a on perki kupowa?? Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Team Biceps V Napisano 30 Czerwca 2016 #471112 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2016 Jestem Za Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Black Wolf Napisano 30 Czerwca 2016 #471128 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2016 R??wnie?? jestem za. Przynajmniej nikt nie bedzie "afczy Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheGodAvooo. Napisano 1 Lipca 2016 #471134 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Lipca 2016 A ja jestem bardziej na Nie, poniewaz dla jednego perku ktorym jest pechowiec i dla tego nie chce by takie cos powstalo, bo bedzie to bez sensu takie szukanie perku jak sie umrze a tak to trzeba szybko szukac perk, a kicki dostaja za to ze stoja afk bo kupuja perki. Ma to jakis swoj urok ale raczej dla mnie to glupia propozycja bo lubie sobie zepsuc staty przez pechowca Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
personik Napisano 1 Lipca 2016 Autor #471138 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Lipca 2016 a z pechowiec mo??emy zrobi Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi