indiosbrav0s Napisano 1 Sierpnia 2016 #473173 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2016 Jako, ze ten serwer przez ostatni rok zostal troche zaniedbany proponuje kilka zmian miedzy innymi - dodanie nowych Malych map (jesli potrzeba moge dac opiekunom paczki map) - dodanie dotkowych xp np. za hs lub za 2 hs pod rzad itp - zmiana xp w broniach o jakies 10/20% (dosyc malo ludzi teraz gra..) - reset serwera? - reklamy? - za Top 3 pod koniec mapy dodanie wiecej xp o jakies 50%? - zwiekszenie ilosci aktywynch adminow co najmniej do sztuk 3-4 - dodanie pluginu o proponowanie map (proponuje galileo przydatny gdy jest malo ludzi na serwerze) I w sumie to byloby na tyle. Jesli opiekunowie potrzebuja pomocy z pluginami to z checia pomoge :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Madziaa<3 Napisano 2 Sierpnia 2016 #473178 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2016 -Co do ma??ych map to jestem za, bo ostatnio gra o du??o mniej os??b. -Za dodatkowym exp za hs te?? jestem za, ale zmniejszenie exp na broniach lepiej ??eby zosta?? taki jaki jest, bo za ??atwo b Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BloodyAlien Napisano 2 Sierpnia 2016 #473180 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2016 jesli zmiany to reset nie ma sensu minelo pol roku mniej wiecej powinien byc robiony co rok kiedys nie byl robiony reset przez dwa lata i byl pe??en serwer a nie ktorym po resiecie to juz sie nie chce grac mi samemu sie odechiewac grac jak mam po raz teraz ja wiem z 5 raz meczyc sie zeby wbic max lvl na wiekszosc pewnie odejdzie po resecie a z reklam to przychodza zobacz po resecie ze wieszkosc ma ak a oni glock usp i wyjda reklamy sa mapy mozna dodac z nocnego mc do dziennego zeby bylo mozna grac mapy gun game a reszte to nie zmieniac dobrze jest jak jest byl napisany ten mod od poczatku tego serwera i nigdy zmian w nim nie bylo jedynie co mozna by bylo wlaczyc to /sklep starsi gracze wiedza o czym pisze dobrze jest jak teraz dodac mapy z gun game i nowe mapy co podalem w tym temacie http://pochylnia.pl/topic/111026-nowe-mapy-na-serwerze/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_DodgE_ Napisano 2 Sierpnia 2016 #473196 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2016 Jak napisal @BloodyAlien, kwestia map jest w trakcie ogarniania, a reklama serwera tez jest. ;)Madziaa<3 wyjasnila, dodaje prawie dwa razy wiecej za top3 na mapie.Dodatkowy exp Ci wpada za okreslony Killstreak, ktory ustukales. :) A jak juz Ci tak zalezy zeby zmieniac ilosc expa za zabicie, to z 3exp na 4exp? :D Ale wtedy z Killstreakow by sie przydalo tez zwiekszyc kazdego bonusowego o jeden. ;) Choc wg mnie zwiekszanie troche zbedne, bo za szybko by sie wbijalo. :) To ma byc tez jakies wyzwanie :PReset.. Co najwyzej na Boze Narodzenie, od marca malo czasu minelo.A co do pluginu nie mam zdania. :PDla mnie wszystko jest ok, poza mapami.. :D No i oczywiscie.. Ilosc expa na dwoch ostatnich broniach oraz M4A1 i AK :P@edit PS. Adminowie non stop ciupaja na serwerze, a mozna tez nakrecic demko i wstawic, gdyby sie okazalo, ze nie ma w jakims momencie. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BloodyAlien Napisano 2 Sierpnia 2016 #473209 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2016 Ja bym jeszcze wywalil zakladanie t??umnika po zrespieniu sie kiedys jak tego nie bylo raz zalozylo sie strzelilo i pokazywalo tlumnik a teraz jak zrespisz sie obok kogos musisz strzelic ale przez ten czas ten ktos moze nas zabic co wy na to zeby wywalic zakladanie tlumnika po zrespieniu sie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
indiosbrav0s Napisano 18 Sierpnia 2016 Autor #473902 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2016 Jak napisal @BloodyAlien, kwestia map jest w trakcie ogarniania, a reklama serwera tez jest. ;) Madziaa<3 wyjasnila, dodaje prawie dwa razy wiecej za top3 na mapie. Dodatkowy exp Ci wpada za okreslony Killstreak, ktory ustukales. :) A jak juz Ci tak zalezy zeby zmieniac ilosc expa za zabicie, to z 3exp na 4exp? :D Ale wtedy z Killstreakow by sie przydalo tez zwiekszyc kazdego bonusowego o jeden. ;) Choc wg mnie zwiekszanie troche zbedne, bo za szybko by sie wbijalo. :) To ma byc tez jakies wyzwanie :P Reset.. Co najwyzej na Boze Narodzenie, od marca malo czasu minelo. A co do pluginu nie mam zdania. :P Dla mnie wszystko jest ok, poza mapami.. :D No i oczywiscie.. Ilosc expa na dwoch ostatnich broniach oraz M4A1 i AK :P @edit PS. Adminowie non stop ciupaja na serwerze, a mozna tez nakrecic demko i wstawic, gdyby sie okazalo, ze nie ma w jakims momencie. :) W trakcie ogarniania? Sciagasz mapy (okolo 10-20) ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aragorn Napisano 19 Sierpnia 2016 #473918 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2016 Tak mapy dodaje si Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_DodgE_ Napisano 19 Sierpnia 2016 #473925 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2016 Kolega zapomnial o urlopie, ewentualnie wyjezdzie i braku dostepu do ftp w takim przypadku. Inni moze i by mogli to ogarnac, ale tak jak napisal Aragorn, troche inaczej to wszystko wyglada, a inni tez maja swoje obowiazki. ;)Chyba Ci nie przeszkadza, ze dostaniesz wiekszy exp za top 3? Cos zle dziala, wiec moze po prostu to naprawic/zmienic, bo nagroda w postaci 40exp i mniejsze dla pierwszej trojki, to nie jest zbyt wiele, co juz pisalem. ^^ Nie od razu Rzym zbudowano Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LLOLL Napisano 19 Sierpnia 2016 #473929 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2016 http://multi-head.pl/topic/79310-cs-16-plugin-automatyczna-ma%C5%82a-mapa/ Mo??e co?? takiego wprowadzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aragorn Napisano 4 Listopada 2016 #477235 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Listopada 2016 1. Będzie. 2. Nie. 3. Nieaktualne. 4. Nieaktualne. 5. Jest. 6. Zobaczymy, ale raczej nie. 7. Jest i to więcej. 8. Jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi