`FreE_FraG';# Napisano 9 Września 2016 #474670 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Września 2016 Jak w temacie. Przydałby się chyba jakiś reset w końcu bo serwer świeci pustkami od jakiegoś czasu. :/ Połowa serwera ma max lvl i możliwe, że to jest powód braku ludzi, a podejrzewam że po resecie będzie trochę wiary :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BloodyAlien Napisano 9 Września 2016 #474673 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Września 2016 a ja jestem na nie nie chce resetu wiecej serwer straci bo Ci co doszli do 22 lvl nie beda juz grac jak ostatnio stali gracze odeszli po resecie a z nowych tez malo zostalo co przyszli po resecie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VauPe Napisano 9 Września 2016 #474675 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Września 2016 z tym resetem to nie wiem czy dobry pomysl narazie wbilem m4 :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BloodyAlien Napisano 9 Września 2016 #474676 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Września 2016 jak kiedys nie byl robiony reste przez 3 lata i nikomu to nie przeszkadzalo a teraz robic reset a liczba graczy sie zmiejszyla dla tego ze szkola i teraz weekend to mniej gra jak juz ja po ktosym razie resecie mowilem ze nie bede wbijał maxa ale tym razem jakos zostalem ale pewnie przy tym rezgynuje i wiekszosc tez pewnie bo miec blisko do maxa tak jak kiedys jak sie zjebalo i cofnelo lvl zrobili reset mialem prawie maxa i tak juz mi sie nie chcialo grac i mysle ze wiekszosc tych osob co wbila wysoki max lvl z stalych graczy nie wroca a nowi to sa na chwile nie ogarna serwera i wyjda i pewnie bedzie to samo co teraz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pingiel10 Napisano 9 Września 2016 #474679 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Września 2016 Jak zwykle mam AUG i chcecie robic reset... Dajcie mi raz w zyciu tutaj wbic maxa Bede wtedy spelniony i wtedy mozecie robic reset xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LLOLL Napisano 11 Września 2016 #474716 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Września 2016 Proponuję poczekać przynajmniej do 1 października. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aureliusz Napisano 11 Września 2016 #474730 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Września 2016 Zły pomysł z tym resetem, jestem na przedostatnim lvl nie będę wbijał od zera ,a mam zamiar troszkę pokarać emką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HaryGraOPuchary Napisano 11 Września 2016 #474731 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Września 2016 Również myślę że jest to nie najlepszy pomysł, widywałem ostatnio graczy co dopiero zaczynali i myślę że jak byłby teraz res nie chcieli by znów grać i wbijać lvl'a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aragorn Napisano 11 Września 2016 #474757 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Września 2016 Z resetem jeszcze można poczekać. Wakacje się kończą/skończyły, ocen nie trzeba jeszcze poprawiać, więc frekwencja powinna się poprawić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dmitri Napisano 22 Września 2016 #475055 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Września 2016 Temat został zamknięty przez moderatora. Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzja zaraportuj ten post. Pozdrawiamy, Ekipa Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi