unnamed Napisano 11 Września 2016 #474735 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Września 2016 Witam mam na imię Bartek mam 16 lat. Niektóry z was pomyślą ''ale smark'' ale niestety wieku nie można sobie wybrać, mimo wieku potrafię się zachować gram w cs'a od 4 lat a na tym serwerze od 1/2 miesięcy. Nie zdążyłem się przywitać dużo osób pisze że mam WH albo Aim bota lecz za bardzo się tym nie przejmuje ponieważ dla mnie takie komentarze to jest pochwała. A wracając do tematu, Witam wszystkich ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rey Napisano 11 Września 2016 Użytkownik #474736 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Września 2016 Cześć. Na jakim serwerze grasz? :P Nie przejmuj sie :D Dla mnie też jest pochwała że każdy pisze: ale aimbot albo ale wh :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
unnamed Napisano 11 Września 2016 Autor #474737 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Września 2016 ProCOD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aureliusz Napisano 11 Września 2016 #474739 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Września 2016 Siemka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aragorn Napisano 11 Września 2016 Donator #474755 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Września 2016 Witaj ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Black Wolf Napisano 11 Września 2016 #474763 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Września 2016 No siema. My już razem graliśmy niejednokrotnie xD Do zobaczenia na serwerze :-) A właśnie... Pytanie do administracji wyżej postawinej niż ja. Była by możliwość przenieść lvl dla tego gracza? to Gdy jest na serwerze to prosi adminów o zmianę nicku ponieważ szkoda mu straconego czasu, który został poświęcony na nabijanie lvl oraz jak wiadomo, standardowa nazwa gracza w NS to Player albo tak jak jego nick unnamed. Proszę o wypowiedź w tym temacie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tojalolek Napisano 12 Września 2016 #474772 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Września 2016 Siemanko, zapraszam na go mod ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karina ^^ Napisano 12 Września 2016 Dziewczyna #474775 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Września 2016 Witam Cie! ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fast Viper Napisano 12 Września 2016 #474781 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Września 2016 Elo melo mój kolego ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
unnamed Napisano 12 Września 2016 Autor #474782 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Września 2016 18 godzin temu, Stalco napisał: No siema. My już razem graliśmy niejednokrotnie xD Do zobaczenia na serwerze :-) A właśnie... Pytanie do administracji wyżej postawinej niż ja. Była by możliwość przenieść lvl dla tego gracza? to Gdy jest na serwerze to prosi adminów o zmianę nicku ponieważ szkoda mu straconego czasu, który został poświęcony na nabijanie lvl oraz jak wiadomo, standardowa nazwa gracza w NS to Player albo tak jak jego nick unnamed. Proszę o wypowiedź w tym temacie O z tym sie zgadzam ;) ale 17 września mam urodziny i będę kupował klasę premium to możecie mi dodać lvl na premke a nie na zabijake xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Black Wolf Napisano 12 Września 2016 #474786 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Września 2016 4 godziny temu, unnamed napisał: O z tym sie zgadzam ;) ale 17 września mam urodziny i będę kupował klasę premium to możecie mi dodać lvl na premke a nie na zabijake xD Wybacz ale z jednej klasy na inną nie ma możliwości przeniesienia lvl'a (np tak jak Ty chcesz z zabijaki na klasę premium) prędzej na tą samą klasę z jednego nick'u na drugi ale tego też nie jestem pewien, więc dlatego zadałem pytanie do administracji postawionej wyżej niż zwykły admin serwera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Małolat Napisano 12 Września 2016 Użytkownik #474787 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Września 2016 No cześć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 19 Września 2016 #474961 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Września 2016 Siemka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
*MiyaGu* Napisano 19 Września 2016 Admin GO MOD 4MAPS Donator Dziewczyna #474969 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Września 2016 Cześć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HaryGraOPuchary Napisano 19 Września 2016 #474970 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Września 2016 Siemka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hytrus5 Napisano 21 Września 2016 #475026 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Września 2016 Siemka ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BlueDead Napisano 21 Września 2016 #475033 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Września 2016 No Elo :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 9 Października 2016 #475588 Administrator Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Października 2016 Dnia 11.09.2016 o 22:35, Stalco napisał: No siema. My już razem graliśmy niejednokrotnie xD Do zobaczenia na serwerze :-) A właśnie... Pytanie do administracji wyżej postawinej niż ja. Była by możliwość przenieść lvl dla tego gracza? to Gdy jest na serwerze to prosi adminów o zmianę nicku ponieważ szkoda mu straconego czasu, który został poświęcony na nabijanie lvl oraz jak wiadomo, standardowa nazwa gracza w NS to Player albo tak jak jego nick unnamed. Proszę o wypowiedź w tym temacie Z tym pisz do opiekuna serwera. Witamy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 9 Października 2016 #475589 Administrator Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Października 2016 Temat został zamknięty przez moderatora. Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzja zaraportuj ten post. Pozdrawiamy, Ekipa Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi