Rey Napisano 11 Września 2016 #474738 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Września 2016 Mam propozycje : 1. Wywalić mape : jail_toys2 - ma buga, nie widac markeru, nie mozna otworzyc celi poprzez /menu 2. Naprawić niewidzianosc z ruletki - niewidzialnosc nie dziala 3. Dodac zabawe : kaczki - chyba kazdy wie o co chodzi, straznik ma AWP i gania wiezniow, ktorzy są zamienieni w kaczki, na poczatku zabawy kaczki maja 30 sek na ucieczke 4. Na kazdej mapie zrobic normalne piłki, z ktorymi da sie obrocic albo wysoko ją wybić, narazie są takie "elektroniczne" czyli nie mozna prowadzic jej przy nodze, mówiąc po swojemu: aktyalne piłki musimy pchac, po naciśnięciu E teleportujemy sie z nią Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pingiel10 Napisano 11 Września 2016 #474744 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Września 2016 jail_toys2 nie jest do wywalenia lecz naprawienia. Kiedys dzialala normalnie. Przestala dzialac dopiero jak sie zjawil nowy opiekun. Co do pilek wszyscy chca przywrocenia tych co byly bo byly dobre Kaczki dla mnie to kolejna zabawa do nabijania reputy przez ct wiec raczej nie bedzie lubiana ale nie mi to oceniac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skip3r Napisano 11 Września 2016 #474747 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Września 2016 Ogarnę wszystko po powrocie, za 5 dni będę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pingiel10 Napisano 7 Października 2016 #475470 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Października 2016 To kiedy to zostanie ogarniete? Byc moze pytanie nie na miejscu jednak przydalby sie opiekun na serwerze a nie na papierze ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kiler <33 Napisano 7 Października 2016 #475489 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Października 2016 No właśnie kiedy to zostanie ogarnięte, no bo czekam :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 10 Października 2016 #475629 Administrator Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Października 2016 Serwera Jail juz nie ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi