WonszDziki Napisano 13 Września 2016 #474806 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Września 2016 Cześć, z tej strony wonsz dziki bo z afryki. Gram na waszym serwerze od dłuższego czasu i nie spotkalem sie jeszcze z czymś takim. A mianowicie dostałem bana "wstaw screeny na forum" bez jakichkolwiek podstaw do takiego oskarżenia, mało tego screenów NIE MA! wiem, że jest to słowo przeciwko słowu. Pewnie wyrzucicie temat do śmieci aczkolwiek chciałem się tym z wami pochwalić bo wasza RÓŻYCZKA pisząc "chcesz bana?" nawet nie wiadomo do kogo skierowany to byl tekst. chyba sie wkurzyla bo dostala baty na lagach. Najlepsze jest to, że byłem w trakcie kupowania KLASY PREMIUM wiec jednym okiem patrzylem na forum a drugim na csa i jakos cudownie nie grałem wiec nie rozumiem dlaczego BAN. Grałem na totalnym chillku i nagle jeb. Myśle, że olejecie ten temat ciepłym moczem, BO PRZECIEŻ JAK TO MOŻLIWE ZE NIE MA SCREENÓW. Gram w CSa 10 lat i nie spotkalem sie jeszcze z czymś takim. W dodatku na Pochylni! niech was nie zmyli nie posiadanie Steama. To przez przerwe w grze pozdrawiam. Ciebie też Różyczko. Ciekaw jestem odpowiedzi Nick wonsz dziki bo z afryki SteamID VALVE_2:4:2008520439 SteamCommunity ID 76561201977306610 Adres IP Niedostępny Typ Bana SteamID Powód Bana wrzuc screeny na Pochylnia.pl Wykonano 13.09.2016 - 22:18:37 Wygasa Nie określono Zbanowny przez RÓŻA Zbanowany na |͇̿V͇̿I͇̿P͇̿| [PROCOD 80001] [CS:GO] [RESET LVL] Pochylnia.pl ] @ Zabijaka.pl (de_eldorado) Wygasłe bany w bazie 0 GDZIE SĄ TE SCREENY?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Latika <3 Napisano 13 Września 2016 #474807 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Września 2016 Ale róża to facet.. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Małolat Napisano 14 Września 2016 Użytkownik #474810 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Września 2016 Po pierwsze, podstawy do wzoru odwołania od bana. Po drugie jeżeli admin nie jest pewny w 100% gracza lub ma podejrzenia o wspomaganie w grze ma prawo zrobić ss'y Twój nick podczas grania: Godzina, data zdarzenia: Mapa: Link do screenów: STEAM_ID / IP: SS znajdziesz: w przypadku NonSteama SSy zapisują nam się tu C:\Program Files\Valve\cstrike_polish Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WonszDziki Napisano 14 Września 2016 Autor #474814 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Września 2016 Małolat wiem gdzie znajdują się screeny. Akurat tych tam nie ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WonszDziki Napisano 14 Września 2016 Autor #474815 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Września 2016 czytałem, że niektórzy na nsie tak mają i trzeba przeszukac cały komputer w wyszukiwarce, szukałem po nazwie mapy na której zrobiony mi ssy i nic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aragorn Napisano 14 Września 2016 Donator #474817 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Września 2016 Aby Twoje odwołanie zostało rozpatrzone, musisz podstawić do poniższego wzoru: Twój nick podczas grania:Godzina, data zdarzenia:Mapa:Link do screenów:STEAM_ID / IP: Instrukcja znalezienia screenów znajduje się w tym temacie. Zwróć uwagę, że screeny mają rozszerzenie tga. Prosimy admina o przedstawienie swoich ss'ów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aragorn Napisano 16 Września 2016 Donator #474874 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Września 2016 Brak zainteresowania tematem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aragorn Napisano 16 Września 2016 Donator #474875 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Września 2016 Temat został zamknięty przez moderatora. Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzja zaraportuj ten post. Pozdrawiamy, Ekipa Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi