Black Wolf Napisano 27 Września 2016 #475174 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Września 2016 Witam. Wczoraj przeinstalowałem Windowsa z XP na 7 Home Premium i zaczęły się problemy z uruchomieniem cs 1.6 (na steam) otóż gdy wchodzę w CS to już ekran główny się zacina a gdy próbuję wejść na serwer to: - Pierwszy problem, który występuję najczęściej Ping mam ponad 270 - drugi problem, który dzisiaj wystąpił jest podany w linku ---------> http://www40.zippyshare.com/v/tIlyFpJ2/file.html Dodam, że zainstalowałem sterowniki do mojej karty graficznej P.S. Sprawdzałem co z grafiką software.. Na niej działa a niestety nie mogę na niej grać na PRO CoD'zie :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 27 Września 2016 #475175 Administrator Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Września 2016 Zresetuj łącze internetu. Dproto wykryło jako że twoje łącze jest fałszywe i wzięło Cię za bota :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Black Wolf Napisano 27 Września 2016 Autor #475180 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Września 2016 Godzinę temu, aquax napisał: Zresetuj łącze internetu. Dproto wykryło jako że twoje łącze jest fałszywe i wzięło Cię za bota :P ok lecz co mogę zrobić z tym OpenGL? Nic nie pomaga, szukałem sposobów w internecie ale nic nie przyniosło skutków... Próbuję na nowo zaktualizować sterowniki grafiki i te wyszukiwanie trwa już ponad 2 godziny.. Już nie wiem co robić. Jestem adminem na Pro CoD i nie mogę na niego wejść z grafiką software a jak wejdę to nie gram tylko siedzę na spect i pilnuję. No cóż, będę dalej szukał może coś znajdę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Black Wolf Napisano 27 Września 2016 Autor #475182 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Września 2016 Ok temat do zamknięcia. Pobrałem starsze sterowniki i wszystko działa Pozdrawiam :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 27 Września 2016 #475187 Administrator Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Września 2016 Na życzenie zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 27 Września 2016 #475188 Administrator Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Września 2016 Temat został zamknięty przez moderatora. Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzja zaraportuj ten post. Pozdrawiamy, Ekipa Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi