Black Wolf Napisano 13 Października 2016 #475838 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Października 2016 Uwaga! Informuję wszystkich graczy PROCOD, że w ciągu najbliższych dni nastąpią zmiany ! Będziecie tutaj informowani na bieżąco o zmianach. Na sam początek: - Postaramy się poprawić flagi adminów - Zamienimy mapy, których nie używamy, na bardziej popularne - Będą poprawione perki, które nie działają - Modernizacja klas (tylko niektóre). Dalsze zmiany będą się pojawiać poniżej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Black Wolf Napisano 15 Października 2016 Autor #475961 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Października 2016 Ubiegłej nocy zostały dodane mapy: cs_assault_1337 de_dust2_1337 cs_italy2 de_office_rats Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Risk Napisano 15 Października 2016 #475962 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Października 2016 Już możesz usunąć de_office_rats będzie server crashować dlatego została usunięta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Black Wolf Napisano 15 Października 2016 Autor #475963 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Października 2016 12 minut temu, Risk napisał: Już możesz usunąć de_office_rats będzie server crashować dlatego została usunięta. Już w nocy grałem na tej mapie i wszystko chodziło. Jak będą z nią problemy to zostanie natychmiastowo usunięta :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Risk Napisano 15 Października 2016 #475964 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Października 2016 Teraz, Stalco napisał: Już w nocy grałem na tej mapie i wszystko chodziło. Jak będą z nią problemy to zostanie natychmiastowo usunięta :-) Tylko piszę byś wiedział co wywala server a tak będzie na pewno.. Nie raz działa nieraz nie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Black Wolf Napisano 21 Października 2016 Autor #476328 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Października 2016 Mapa cs_assault_1337 została usunięta z powodu częstych restartów serwera, Zostały zamienione niektóre mapy Wyłączone perki: - Nóż Komandosa (póki co nie działa) - Tajemnica Złodzieja (powoduje błędy serwera) Naprawione błędy flag admina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Black Wolf Napisano 17 Listopada 2016 Autor #478219 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Listopada 2016 To co mogłem zrobić to zrobiłem. Pozostałe pliki, które potrzebują silnika muszą poczekać bo chwilowo nie mam do niego dostępu. Ogólna lista wprowadzonych zmian: - Dodane mapy - Usunięte 2 mapy, przez które były crashe - Wyłączony perk "Tajemnica Złodzieja", który powodował błędy serwera - "Nóż komandosa" zamieniony na perk "Fala Śmierci". Z poprawą klas musicie wytrzymać ponieważ do tego potrzebny jest dostęp do silnika. Widzisz błąd na serwerze? Pisz w dziale "Błędy serwera" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Black Wolf Napisano 8 Grudnia 2016 Autor #479621 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2016 Więc tak. Wczoraj wyłączyłem perki: - Tajemnica Assasina - Cichy zabójca Gdy posiadało ich kilka osób to serwer się crashował. Dzisiaj wgrałem moją wersję Assasina, więc gdyby wystąpiły crashe to piszcie od razu w dziale Błędy Serwera i postaram się poprawić ten perk. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi