personik Napisano 14 Października 2016 #475883 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Października 2016 Nick na serwerze: personikWiek: 16Znajomość AMXX: 6/8Doświadczenie: Wszam raz na podanie na admina i adminaStaż w CS'a: od 5 lat albo więcej trochę tego bedzięSteamID:0:0:175804449 Link do profilu na banid:http://banid.pl/kto?to=0:0:175804449Link do profilu na Game Tracker:http://www.gametracker.com/player/personik/79.133.192.56:27015/Kontakt: GG,Steam Dlaczego właśnie Ciebie mamy wybrać?: Wiele nowych graczy nie przestrzega regulaminu, szczególnie nowy saper niektórzy niekiedy są odpaleni Np Dzięki Rey za obronę i ne ocenia się kogoś kogo się nie zna tak dobrze :P Risk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rey Napisano 14 Października 2016 #475891 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Października 2016 Jestem na TAK +/- wiek + AMXX + staż + GT + steam + Banid +/- podanie nie przekonuje + często na serwerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Risk Napisano 14 Października 2016 #475897 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Października 2016 Na nie czemu? - zobacz swoj GT ile grasz dziś wczoraj a wcześniej? (rey nie wiem gdzie ty widzisz że często gra) -młody trochę -adminów na procodzie jest sporo i jak już kogoś brać to kogoś kto na prawde gra a nie raz kiedy sobie wchodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rey Napisano 14 Października 2016 #475898 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Października 2016 10 minut temu, Risk napisał: Na nie czemu? - zobacz swoj GT ile grasz dziś wczoraj a wcześniej? (rey nie wiem gdzie ty widzisz że często gra) -młody trochę -adminów na procodzie jest sporo i jak już kogoś brać to kogoś kto na prawde gra a nie raz kiedy sobie wchodzi. Bardzo często z nim grałem, zgłaszał prawdziwe czity na U@, a nie jakieś wyobrażenia jak niektórzy z ProCoda, adminów nigdy za dużo, może być tylko za mało, prawie za każdym razem jak wejde na serwer to piszą : ,,Ooo, w końcu admin" - czyli widać że troszke adminów jest mało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
George Napisano 15 Października 2016 #475943 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Października 2016 Admin poważna rola. Nie ma tak, że jest twoja ulubiona mapka i nie zejdziesz na specta, czasami siedzisz całą mape i banujesz BEZ PŁACZU!! Na nie, GT nie przekonuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Team Biceps | V Napisano 15 Października 2016 #475969 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Października 2016 Jestem Neutral +/- wiek + AMXX + staż + GT + steam + Banid +/- podanie nie przekonuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Black Wolf Napisano 17 Października 2016 #476119 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Października 2016 Bądź bardziej aktywny i spróbuj ponownie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Black Wolf Napisano 17 Października 2016 #476120 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Października 2016 Temat został zamknięty przez moderatora. Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzja zaraportuj ten post. Pozdrawiamy, Ekipa Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi