George Napisano 16 Października 2016 Użytkownik #476047 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Października 2016 Panowie sprawa jest poważna haha. Mam propozycje "odświeżenia" Plutka. Pogralem nim troche i to 1/11 wchodzi z 4 razy na mape. Tym praktycznie nikt na serwerze nie gra. Ja proponuje dać mu 3 miny zamiast 5 i 1/8 na natychmiastowe. Wypowiadajcie się mordeczki. Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LeBrOn #6 Napisano 16 Października 2016 #476048 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Października 2016 Według mnie 3 miny git, widzi miny też git, dać 1/9-10 z m4 bo 1/8 to będzie często wchodziło i można co najwyżej dać + 1 skok lub zmniejszony rozrzut :D Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Risk Napisano 16 Października 2016 #476051 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Października 2016 ja proponuje byście pograli trochę tą klasa i poczekali na większy lvl zobaczycie jak się ją gra lecz jak do każdej klasy trzeba mieć dobry perk a wtedy już jesteś nie do zabicia ;) Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zjarany Zgr3deK Napisano 16 Października 2016 #476060 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Października 2016 nic w nim nie trzeba było by zmieniać jedynie dać jeszcze eliminator rozrzutu to było by git Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Risk Napisano 17 Października 2016 #476071 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Października 2016 Nie wiesz co piszesz uwierz xdd była by to klasa XXL z eliminatorem rozrzutu Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Black Wolf Napisano 17 Października 2016 #476084 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Października 2016 Zgadzam się z Riskiem. Dzisiaj grałem tą klasą i jest bardzo dobra. Mi bardzo często wchodziło za 2 strzałem... Zauważyłem, że jeśli chce się kogoś zabić na tej klasie z m4a1 wystarczy dobrze wycelować i po 1 strzale a nie całej salwie Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zabójcabotów Napisano 17 Października 2016 #476096 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Października 2016 NIe ma co zmieniac w nim. Wchodzi elegancko wystaczy dobry perk do plutka i jest git Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi