Skocz do zawartości

UB

Lonely

Rekomendowane odpowiedzi

Twój nick podczas gry: Gosia
Godzina, data zdarzenia: 15:52:17  17.10.2016r
Mapa: 3d_aim_train_b
Opis zdarzenia: Gram na tym serwerze bardzo długo, aż w końcu dostaję bana. Fakt, powiedziałam, że płakać z tego powodu nie będę, ale lubię tam grać. Nie domagam się odbanowania dlatego, że nie wiem wielu rzeczy na temat "świata gier" i o co konkretnie w tym chodzi, więc może mi ktoś przy okazji wyjaśni. A więc sprawa miewa się VAC'a widniejącego na moim steamie. Nie będę się tłumaczyć dlaczego on jest, bo to nie ma sensu i tak każdy zaraz napisze własną wersję. Moim zdaniem skoro VAC obejmuje tylko CS'a GO, to powinien zostać tylko na nim. Wiadomo również, że osoba posiadająca VAC'a na którejś ze swoich gier, nie ma do niej całkowitego dostępu. Więc skoro mogąc grać w 1.6, nie powinnam zostać zbanowana, przy czym gdzie gram jak pokraka. Mam żal do admina, który wchodzi na serwer po 2 latach czy nawet 3 i uświadamia mnie, że nie mogę tutaj grać..
STEAM_ID / IP:

STEAM_0:0:68633947

Jak dla mnie gracz posiadający VAC niezależnie od jakiej to gry nie powinien nawet ubiegać się o UB, sprawiało mu to przyjemność gdyż gral na "wh" nie mówię już o innych haxach, jak dla mnie taka osoba jest skończona. Teraz mogę to porównać do sytuacji, gdyż pewnego dnia wstawiłem demko na forum, gdyż gościu latał na wh lecz demko było zbyt krótkie na zbanowanie ale okazało się ze jest to były admin AIM/HS który na starym koncie dostał VAC a na nowe chciał admina przenieść lecz go wyłapałem i na te konto również dostał bana. Więc jak dla mnie każdy powinien być równo traktowany a nie, że ktoś się żali i ma dostać UB. I proszę nie mówić, że "brat mi VACA wbił bo każda pierwsza lepsza osoba to mówi.

Szanowny kolego, jakbyś zauważył, to się nie żalę. Nie napisałam również, że brat mi zafundował VAC'a na steamie. Napisałam, że nie będę się z tego tłumaczyć, bo to nie ma sensu. Miałam rację, potwierdziłeś tezę. Ubiegać, nie ubiegać.. chciałam ogólnie dowiedzieć się dlaczego tak jest, że wchodzi admin po 208457280467 dniach na serwer, gdzie gram na nim bardzo długo, a admina nie widziałam wieczność i wklepuje mi bana. Możesz pisać ile chcesz, że ten który czitował zawsze będzie.. Ale skoro VAC obejmuje tylko CS GO, to powinien tam zostać. Gram na różnych serwerach, nigdy za to bana nie dostałam. Dlatego się nie dziw, że tutaj napisałam. I nie interesuje mnie Twoja historia związane z jakimś demkiem, bo ja się o admina nie ubiegałam/ubiegam, także nie sprawiałam żadnych problemów na serwerze, nic nie zmieniałam, chciałam tylko pograć :)

+ należę do osób, których nie wrzuca się do jednego worka, więc "każda pierwsza lepsza osoba" mnie uraziło.

Jak dla mnie gracz posiadający VAC niezależnie od jakiej to gry nie powinien nawet ubiegać się o UB, sprawiało mu to przyjemność gdyż gral na "wh" nie mówię już o innych haxach, jak dla mnie taka osoba jest skończona. Teraz mogę to porównać do sytyacji, gdyż pewnego dnia wstawiłem demko na forum, gdyż gościu latał na wh lecz demko było zbyt krótkie na zbanowanie ale okazało się ze jest to były admin AIM/HS który na starym koncie dostał VAC a na nowe chciał admina przenieść lecz go wyłapałem i na te konto również dostał bana. Więc jak dla mnie każdy powinien być równo traktowany a nie, że ktoś się żali i ma dostać UB. 

Dobra teraz patrząc na to mam admina, gdybym dostał teraz VAC na cs go straciłbym od razu admina i dostał bym perma za VAC. Byłbym tak samo potraktowany i bym nawet nie pisał bez sensu odwołania.

To odwołanie nie jest bez sensu. Nie będę do Ciebie docierać, bo widzę, że nawet czytać dobrze ze zrozumieniem nie potrafisz - no cóż..
 Zauważ to: " Nie domagam się odbanowania dlatego, że nie wiem wielu rzeczy na temat "świata gier" i o co konkretnie w tym chodzi, więc może mi ktoś przy okazji wyjaśni" - może chociaż trochę zrozumiesz jak dostaniesz tylko jedno zdanie. Oczywiście nie ubliżając Ci. Jestem kobietą, gram w cs'a 10 lat, nie znam się na wielu rzeczach, dlatego chciałam, żeby ktoś mi wyjaśnił dlaczego tak jest, że akurat dzisiaj dostałam bana na Waszym serwerze, gdzie do tej pory nigdy się to nie wydarzyło ani na Waszym, ani żadnym innym. Wyjaśniłam to tak prosto, jak tylko mogłam.

Dlaczego dzisiaj pytasz. Być może dlatego że nikt tego wcześniej nie sprawdzał albo prościej miał na to ......, bądź nie znał regulaminu serwera. Ja lubię dopilnować porządku, a nie znoszę tego jak taka osoba gra na serwerze. W mojej karierze nawet z tego co widziałem grając na serwerze gracz posiadający VAC od razu wylatywal z powodem " VAC " i nie pisal zaś takich postów na forum.

29. Bany za używanie wspomagaczy na portalu azereus.pl, w lidze ESL oraz dane przez VAC są równoznaczne z banem na wszystkich serwerach Pochylnia.pl

Lecz teraz jak się dopytałem aquax'a osoba posiadająca VAC dostaje bana permanentnego. Pierw wolałem się spytać kogoś bardziej obeznanego w tym temacie zanim miałbym zrobić głupstwo. Powiem ci tak ale mnie interesuje ta historia bo to jest ten sam przyklad :)

No niestety to nie moja wina ze nie było adminów, tak po za tym to popatrzmy na to od jakiego czasu masz tego VAC być może w tym okresie nie było żadnego admina ale bardziej bym się oparł na poprzedniejszym poście, że admin nie zwracał uwagi na to albo też nie znał regulaminu serwera i dlatego też nie wyłapałaś perma.. Ban permanentny powinien zostać na tym koncie. Tyle co mam do powiedzenia w tym temacie.

• Administrator
6 godzin temu, kab napisał:

Dlaczego dzisiaj pytasz. Być może dlatego że nikt tego wcześniej nie sprawdzał albo prościej miał na to ......, bądź nie znał regulaminu serwera. Ja lubię dopilnować porządku, a nie znoszę tego jak taka osoba gra na serwerze. W mojej karierze nawet z tego co widziałem grając na serwerze gracz posiadający VAC od razu wylatywal z powodem " VAC " i nie pisal zaś takich postów na forum.

29. Bany za używanie wspomagaczy na portalu azereus.pl, w lidze ESL oraz dane przez VAC są równoznaczne z banem na wszystkich serwerach Pochylnia.pl

Lecz teraz jak się dopytałem aquax'a osoba posiadająca VAC dostaje bana permanentnego. Pierw wolałem się spytać kogoś bardziej obeznanego w tym temacie zanim miałbym zrobić głupstwo. Powiem ci tak ale mnie interesuje ta historia bo to jest ten sam przyklad :)

Chodziło mi o osobę, która ma vaca w grze Counter Strike 1.6

Na inne nie zwracamy uwagi.

• Donator

Czyli tak jak aquax napisał wyżej. Jeżeli gracz ma bana w innej grze niż cs 1.6 to nie zwracamy na nie uwagi. 

@kab Co do sytuacji z tamtym adminem, to z tego co pamiętam, to on się u nas odpalał, no i dostał VAC'a na 1.6 ;) To jest inna sytuacja niż ta tutaj. 

@VauPe W tym dziale nie ma miejsca na pogaduszki. Ostatnie ostrzeżenie. 

@Lonely VAC jest na inną grę, więc dostajesz UB ;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...