Boguski Napisano 18 Października 2016 #476200 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Października 2016 Nick na serwerze: Corvo | TraczTeamWiek: 18Znajomość AMXX (0/8): umiem banowaćDoświadczenie: banowałem odpały (na JB itd.)Staż w CS'a: 5 lat możeSteamID: 0:1:90944378Link do profilu na banid: Dałbym, ale banidy chcą ograniczyć moja wolność poprzez zmuszenie mnie do wyłączenia AdBlockaLink do profilu na GameTracker: http://www.gametracker.com/player/Corvo | TraczTeam/79.133.192.61:27015/ (grałbym może, ale odpały)Kontakt: SteamDlaczego właśnie Ciebie mamy wybrać?: Bo lubię banować odpały, będę czasami wchodził na polowanie. Także tego... @George Nie znamy się, więc możliwe, że mnie źle zrozumiałeś lub ja wyrażam się w sposób niezrozumiały. Pozwól więc, że wyjaśnię (mam nadzieje dokładnie) intencje i znaczenie tego podania. Co mam napisać w podaniu o admina na serwer, który polega w głównej mierze na pilnowaniu nad "czystością" graczy? Czy powinienem pisać, że jestem miły, uczynny i mam zawsze odrobioną pracę domową? Kogo to obchodzi? Bylem już adminem, więc znam już regulaminy tej sieci. Głównym problemem na tym serwerze jest plaga haxów. To nią powinienem się zająć najpierw, potem można pomyśleć o reszcie. Powiedz mi, jaki jest sens grania, gdy wynik nie zależy w najmniejszym stopniu od Ciebie? Gdy gra nie sprawia przyjemności? Takie jest granie z cheaterami. Nie zamierzam tracić na tym czasu. Mam nadzieję, że wyjaśniłem już wszystko, a Ty nie chcesz po prostu wywołać gównoburzy i moje argumenty do Ciebie dotrą. Jeśli nie, chętnie wysłucham Twoich racji. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rey Napisano 19 Października 2016 #476217 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Października 2016 (edytowane) Na neutral + wiek + spoko koleś, da sie z nim pogadać + steam + opanowany - ostatni raz na serwerze 20 października Edytowane 3 Listopada 2016 przez Rey1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EyWidzeCie Napisano 19 Października 2016 #476220 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Października 2016 Jestem na Tak Wiek Steam Brak adminów więc przydasz się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
George Napisano 20 Października 2016 #476251 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Października 2016 Aaaa zmieniam zdanie i jestem na TAK. Wytłumaczył z kulturą i za to go szanuję. Jak będę mógł pomóc w czymś wal jak w dym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 6 Listopada 2016 #477381 Administrator Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Listopada 2016 Nie grasz na serwerze. Ostatni raz byłeś ponad 2 tygodnie temu. Odrzucone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 6 Listopada 2016 #477382 Administrator Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Listopada 2016 Temat został zamknięty przez moderatora. Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzja zaraportuj ten post. Pozdrawiamy, Ekipa Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi