Kolumen Napisano 30 Października 2016 #476859 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Października 2016 Witam. Mam propozycję, że usunąć Kamp Meter, strasznie laguje cały serwer i nie da się grać... I te modele? Po co? To CS:GO mod? Też laguje serwer, lepiej to też usunąć :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FuKuK Pieszy Napisano 30 Października 2016 #476861 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Października 2016 Kamp meter musi zostac, bo takie lapsy z autolama beda tylko stac i kampic, a modele faktycznie sa niepotrzebne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Madziaa<3 Napisano 30 Października 2016 #476863 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Października 2016 Zgadzam się, że modele nie są potrzebne. 90% graczy i tak je wyłącza. A kamp meter musi zostać, bo tak jak Fukuk mówi - będą kampić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HaryGraOPuchary Napisano 30 Października 2016 #476865 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Października 2016 Co do modeli to faktycznie chyba lepiej je usunąć . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_DodgE_ Napisano 30 Października 2016 #476882 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Października 2016 Beda kampic? ;) Kampia tak czy inaczej i beda to robic.. Co to za problem "oszukiwac" kampmeterka? A modele fakt, wiekszosc osob i tak je wylacza, mi osobiscie po chwili bardzo tnie na nich i ludzie tez narzekaja. Wiec moze warto sie pozbyc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BloodyAlien Napisano 30 Października 2016 #476886 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Października 2016 kampmeter zostaje a co do modeli to powinni byc standardowe to jest cs 1,6 a nie cs go mi sie od samego poczatku nie podobaly i innym graczom z tego co widze tez nie bo co chwile kazdy sie pyta jak to wylaczyc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Madziaa<3 Napisano 30 Października 2016 #476889 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Października 2016 Choć przyznam, że na niektórych modelach lepiej się strzela, np. krieg tak nie rzuca na każde strony, a shotguny są celniejsze i nie zasłaniają tyle ekranu przy wkładaniu nabojów. Gorzej z granatem, bo wydaje mi się, że ucieka trochę w lewo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aragorn Napisano 4 Listopada 2016 #477238 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Listopada 2016 Kampmeter zostaje, a modele raczej też zostaną, ale zobaczymy ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi