Gucio ;) Napisano 4 Listopada 2016 #477268 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Listopada 2016 Nick na serwerze: Rashnen Wiek: 18 Znajomość AMXX: 7/8 Doświadczenie: Bardzo dobre , miałem admina na różnych serwerach do kiedy nie wygasały serwery . :/ Staż w CS'a: 7 lat SteamID: STEAM_0:1:120457004 Kontakt: STEAME-mail -> [email protected] Prywatna Wiadomość Tel -> Podam gdy administracja poprosi Dlaczego właśnie Ciebie mamy wybrać?: Dlaczego ? Hmm , dobre pytanie . Może dlatego że lubię dużo grać , spędzam większość czasu na graniu . Chciałbym pomagać innym w grze . Jestem osobą bezstronną , nie na widzę oszukiwania . Regulamin obowiązuje każdego . Mam nadzieję że rozpatrzycie to pozytywnie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Black Wolf Napisano 4 Listopada 2016 #477276 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Listopada 2016 Jest już taki temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Black Wolf Napisano 4 Listopada 2016 #477277 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Listopada 2016 Temat został zamknięty przez moderatora. Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzja zaraportuj ten post. Pozdrawiamy, Ekipa Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi