Aragorn Napisano 10 Listopada 2016 #477555 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Listopada 2016 Jutro ostatni mecz o punkty w tym roku. Gramy na wyjeździe z Rumunią. Jak obstawiacie wynik spotkania? Będzie zacięty mecz jak z Armenią, czy pewna wygrana polskiego zespołu? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
*MiyaGu* Napisano 10 Listopada 2016 #477556 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Listopada 2016 hmm jak dla mnie to będzie 2:0 Lewandowski i Błaszczykowski. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baer Napisano 10 Listopada 2016 #477561 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Listopada 2016 Będzie ciężkie i wyrównane spotkanie myśle nawet z lekką przewagą posiadania dla Rumunów, ale wynik będzie 3:0 dla Polski. Mam nadzieje że Teodorczyk się przełamie i strzeli w Rumunii. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Madziaa<3 Napisano 10 Listopada 2016 #477562 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Listopada 2016 3:2 dla Polski oczywiście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HaryGraOPuchary Napisano 10 Listopada 2016 #477565 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Listopada 2016 Ciężko będzie iż gramy na wyjeździe ale mimo tego liczę na wygraną Polski 2-1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rey Napisano 11 Listopada 2016 #477679 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Listopada 2016 Hmmm.... Rumunia troche klasy pokazała na Euro, myśle że będzie wynik 2-1, 2-2 albo 1-2 Ale oczywiście mocno kibicuje Polsce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RWA KULSZOWA Napisano 11 Listopada 2016 #477741 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Listopada 2016 3:1 dla naszych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RWA KULSZOWA Napisano 11 Listopada 2016 #477771 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Listopada 2016 Cóż za piękny wynik w tym ważnym dniu ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baer Napisano 12 Listopada 2016 #477797 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Listopada 2016 A nie mówiłem że będzie 3-0 dla naszych? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aragorn Napisano 12 Listopada 2016 Autor #477858 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Listopada 2016 Całkiem ładny wynik wyszedł. Chociaż jak w każdym meczu, na początek drugiej połowy daliśmy się trochę pocisnąć ;) Przed przerwą zimową kończymy na pierwszym miejscu w tabeli i mam nadzieję, że stamtąd już się nie ruszymy ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Persil! Napisano 12 Listopada 2016 #477870 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Listopada 2016 Jak narazie 10 pkt Jesteśym mecz+ ,myślę że zostaniemy liderami do końca W marcu z Czarnogórą :P Już trzymam kciuki za naszych "D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aragorn Napisano 4 Września 2017 Autor #500227 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Września 2017 Już za niespełna 3 godziny mecz z Kazachstanem. Czy Nasi dadzą radę po piątkowym blamażu postawić się Kazachom? Do pewnego awansu potrzebujemy minimum 2 zwycięstw i jednego remisu, więc nie ma już miejsca na pomyłki. A Wy jak myślicie? Klepniemy Kazachstan? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szukam bana Napisano 4 Września 2017 #500231 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Września 2017 Będzie do przodu Z Danią jeszcze na kacu graliśmy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Black Wolf Napisano 4 Września 2017 #500232 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Września 2017 (edytowane) Jeżeli Polska drużyna będzie grać tak jak w poprzednim meczu, to na pewno nie. Edit. Ledwo mecz się zaczął i 1-0 dla Polski. Może jednak wygramy Edytowane 4 Września 2017 przez Stalco Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Black Wolf Napisano 4 Września 2017 #500241 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Września 2017 Ten boczny sędzia to (sorka za wyrażenie) jebany kalosz. Widzieliście tą bramkę Lewandowskiego, która nie została zaliczona? Perfidnie wpadła. Na szczęście szybko wpadła druga. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
L@M@NeR Napisano 4 Września 2017 #500244 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Września 2017 No wiesz można by powiedzieć że z jednego kraju (dawne ZSRR) więc "swoich" raczej by nie udupił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aragorn Napisano 6 Września 2017 Autor #500296 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Września 2017 Przy tym wolnym, to wydaje mi się, że sędzia boczny mógł mieć zasłonięty widok przez bramkarza. Jednak ten karny, to można powiedzieć, że lekko był naciągany. Lewy dodał tam dużo od siebie Można więc powiedzieć, że 1:1 w decyzjach sędziego ;) Co do meczu, to Nawałka wrócił do niezawodnego ustawienia z dwoma napastnikami i od razu grali lepiej. Tak, wiem, że przeciwnik duużo słabszy, jednak i tak było widać większą swobodę na ataku. Nie mam pojęcia dlaczego Nawałka na Danię ustawił jednego napastnika. Przecież patrząc na wszystkie poprzednie mecze, to gdy jest dwóch napastników to walczymy, a jak jest jeden to dostajemy po dupie od prawie każdego. Do poniedziałkowego meczu można jeszcze powiedzieć, że dobrze nam idzie wykonywanie wolnych zza pola karnego. Milik i Lewy bardzo dobre strzały. Chociaż Milik to chyba powinien tylko na wolne wchodzić Ma świetne (nie)celne strzały. Można powiedzieć, że wrócił do formy :v Wydaje mi się też, że Kuba daje więcej jak wchodzi na boisko w drugiej połowie. On to potrafi porwać drużynę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aragorn Napisano 3 Października 2017 Autor #501046 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Października 2017 Kończą się eliminacje do Mistrzostw Świata w Rosji. W tym tygodniu rozgrywamy ostatnie dwa mecze i mamy bardzo duże szanse na pierwsze miejsce w grupie i pewny awans. W czwartek gramy na wyjeździe z Armenią i w niedzielę u siebie z Czarnogórą. Wystarczy wygrać tylko jeden z meczy, a drugiego nie przegrać. Chłopaki prezentują dość solidny poziom, więc myślę, że nie powinniśmy mieć problemów na wygraną. Dużo też zależy od czwartkowego meczu Czarnogóra - Dania. Oba zespoły są 3 pkt za nami, więc ich remis gwarantowałby nam awans już w czwartek Jak myślicie, klepniemy Ormian na wyjeździe i Czarnogórców u siebie? Do tego jeszcze powołania: Cieszy powrót Krychowiaka, na pewno będzie brakować nam Milika. Co sądzicie o powołaniach? Kogoś zabrakło lub jest ktoś bez którego moglibyśmy się obejść? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mousen#23 Napisano 4 Października 2017 #501064 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Października 2017 Najlepsze roziązanie, pokonujemy Armenię, Czarnogóra remisuje z Danią i mamy awans . Co do powołań to dziwi mnie, że Nawałka powołuje 4 napastników, ponieważ gdy nie ma Milika to gramy tylko z Lewym na szpicy, więc po co aż 3 rezerwowych? Zamiast jednego z nich powołał bym Sadloka z Wisły na lewą obronę przy braku Jędzy i niepewnym występie Rybusa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aragorn Napisano 4 Października 2017 Autor #501077 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Października 2017 7 godzin temu, Mousen#23 napisał: Co do powołań to dziwi mnie, że Nawałka powołuje 4 napastników, ponieważ gdy nie ma Milika to gramy tylko z Lewym na szpicy I tego się obawiam. Jak zagramy tylko z Lewym na szpicy, to albo przejebiemy, albo ledwo co wymęczymy punkty. Jak się prześledzi mecze z ostatnich 2 lat, to widać, że jak gramy z 2 napastnikami, to nie przegrywamy, a jak gramy z jednym, to dostajemy po dupie. Niech tam wstawi wszystko jedno kogo, byleby tylko robił trochę zamieszania pod bramką rywali. Dzięki temu Lewy będzie miał więcej miejsca. Za mało śledzę Ekstraklasę, żeby ogarniać kto i jak tam gra :/ A mnie zastanawia, czy potrzebujemy aż 4 bramkarzy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mousen#23 Napisano 4 Października 2017 #501081 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Października 2017 15 minut temu, Aragorn napisał: I tego się obawiam. Jak zagramy tylko z Lewym na szpicy, to albo przejebiemy, albo ledwo co wymęczymy punkty. Jak się prześledzi mecze z ostatnich 2 lat, to widać, że jak gramy z 2 napastnikami, to nie przegrywamy, a jak gramy z jednym, to dostajemy po dupie. Niech tam wstawi wszystko jedno kogo, byleby tylko robił trochę zamieszania pod bramką rywali. Dzięki temu Lewy będzie miał więcej miejsca. Dokładnie tak jak mówisz, żeby grać z jednym napastnikiem, to trzeba mieć kreatywnych zawodników w środku pola, my mamy tylko jednego, ale Nawałka nie gra na dwóch bez Milika, no chyba, że wreszcie spróbuje w co wątpie. 20 minut temu, Aragorn napisał: A mnie zastanawia, czy potrzebujemy aż 4 bramkarzy? Skoro w pierwszym gra Szczęsny lub Fabiański, a Skorupski jest po to żeby zbierać jakieś tam doświadczenie w kadrze na przyszłość, więc nie wiem po co tam Tytoń Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shock_Therapy Napisano 5 Października 2017 #501101 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Października 2017 Bedzie dobrze wygramy ten mecz ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aragorn Napisano 5 Października 2017 Autor #501114 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Października 2017 22 godziny temu, Mousen#23 napisał: Skoro w pierwszym gra Szczęsny lub Fabiański, a Skorupski jest po to żeby zbierać jakieś tam doświadczenie w kadrze na przyszłość, więc nie wiem po co tam Tytoń Tytoń chyba po to jakby tamci trzej nagle umarli Są składy. Jednak Lewy na szpicy sam. Będzie ciekawie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gaspaccio Napisano 5 Października 2017 #501121 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Października 2017 Łatwy mecz lecz w formacji z 2 napastnikami myślę ze by wygrali z większym wynikiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aragorn Napisano 5 Października 2017 Autor #501124 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Października 2017 W sumie mecz taki sobie, żeby nie powiedzieć, że nudny. Jednak wynik bardzo ładny. Tak powinniśmy klepać każdych ogórków. Teraz możemy liczyć na dzisiejszy remis Czarnogóry i Danii, chociaż nie sądzę, że to się stanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi