Rey Napisano 21 Listopada 2016 Użytkownik #478433 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Listopada 2016 Twój nick podczas grania: ReyGodzina, data zdarzenia: 18.36Mapa: westwood_bigLink do screenów: Dostałem bana od admina zer0 z powodem MINY W OKNIE ..... potem dostałem screena http://imgur.com/a/YOGNA .... prosze by każdy sie zastanowił, czy ta miny jest W oknie i czy jest do ominięcia. Moim zdaniem jest w 100% do obejścia, żeby dostać sie do okna nie wpadając na nią : można podejść od lewej strony, stanąć przed oknem i wskoczyć, oczywiście trzeba być jak nabliżej ściany... No dziwne, że ciągle stawiam tak miny i nic nie ma, tylko teraz jest wielki problem.... STEAM_ID / IP: 83.9.211.85a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zer0 Napisano 21 Listopada 2016 #478434 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Listopada 2016 Osoba wychodząca z lewej strony okna (na ss z prawej) nie ominie tych min.. Wiele razy jest tak ze osoba z miejsca wyskakuje i idzie obok płotka ale jak ma to zrobic skoro tam sa miny? Przykład mogę dać 10min wokół całego bs, ale nie na bs ze jak ktoś będzie chciał zaplanować to wejdzie w mine i wybuchnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rey Napisano 21 Listopada 2016 Użytkownik Autor #478435 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Listopada 2016 http://imgur.com/a/KuyIE Można ominąć... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Team Biceps | V Napisano 21 Listopada 2016 #478436 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Listopada 2016 Mina jest w 100% do ominięcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 21 Listopada 2016 #478437 Administrator Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Listopada 2016 Po obradach stwierdzamy iż mina jest do obejścia. UB. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 21 Listopada 2016 #478438 Administrator Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Listopada 2016 Temat został zamknięty przez moderatora. Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzja zaraportuj ten post. Pozdrawiamy, Ekipa Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi