Razor1 Napisano 4 Grudnia 2016 #479314 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2016 Co sądzicie o tym, żeby jeszcze ktoś prócz Aquax'a mógł przyznawać premki? Ponieważ aquax nie zawsze jest na gg lub ogólnie na forum, co wy na to? Pozdrówka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Black Wolf Napisano 4 Grudnia 2016 #479316 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2016 Mam pozwolenie od aquax'a lecz tylko u mnie przelewem i nic innego nie wchodzi w grę. Po dokonaniu przelewu wysyłasz mi potwierdzenie wpłaty w PDF Ale tyczy się tylko i wyłącznie ProCOD. Edit. Nie będę robił spamu więc napiszę tutaj... @Razor1 jeśli chodzi o PSC to już musisz się z nim kontaktować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Razor1 Napisano 4 Grudnia 2016 Autor #479318 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2016 No ja właśnie chciałem np. kupić PSC i go nie ma :( i tak sobie pomyślałem, że mogło by to w jakiś sposób zadziałać/poprawić funkcjonalność. EDIT. @Stalco no właśnie niby odpisał raz, ja napisałem po minucie i już zniknął Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
B@aczek Napisano 5 Grudnia 2016 #479322 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2016 Ej dobrze że ktoś piszę o tym Metoda by mogła być przelew lub psc bo sms nie każdy chce ładować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 5 Grudnia 2016 #479329 Administrator Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2016 Miałem malutki urlop ale już jestem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi