shreder221 Napisano 5 Grudnia 2016 #479368 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2016 Poprzednii temat mi o tym przypomniał. Czy byłaby możliwość dodania informacji/regulaminu kupowanie vipów/premek przez przelew i psc bo szukałem na stronie i sklepu i nie mogłem nigdzie znaleźć dopiero na chocie rey mi poradziła zgłosić się do aquax. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Black Wolf Napisano 5 Grudnia 2016 #479372 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2016 Jeśli chodzi o przelew.. Wybierz w sklepie usługę, czas trwania usługi. Pokaże Ci się portfel/przelew i taką kwotę przesyłasz na konto aquaxa. Po dane przelewu zglaszasz się do Administratora/H@/moderatora/Super Admina. Wypełniasz, wysyłasz pieniądze i jeśli chcesz mieć od razu usługę to zgłoś się do osób z wyższymi rangami (tj. Administrator bądź H@) z potwierdzeniem wpłaty w PDF Niestety co do PSC nie wypowiem się bo nie wiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 5 Grudnia 2016 #479384 Administrator Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2016 PSC masz napisana informacje na serwerze zeby zglosic sie do mnie na gg czyli 1085390 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi