Hehez Napisano 9 Grudnia 2016 Użytkownik #479748 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2016 Nick na serwerze: Hehez Wiek: 24Znajomość AMXX: 8 Doświadczenie: Już byłem tutaj adminem ale ze względu na sprawy rodzinne nie mogłem pełnić tej funkcji przez 2 lata, teraz powracam Staż w CS'a: Przeszło 12 lat.SteamID: STEAM_0:0:21099424Link do profilu na banid: http://banid.pl/kto?to=0:0:21099424 Link do profilu na Game Tracker: http://cache.www.gametracker.com/player/Hehez/79.133.192.56:27015/Kontakt: STEAMDlaczego właśnie Ciebie mamy wybrać?: Uważam się za odpowiedzialną osobę, jestem spokojnym człowiekiem, ciężko wyprowadzić mnie z równowagi + mam dobry kontakt z ludźmi na serverze pomimo tego że "ze starej" ekipy niewiele osób pozostało.Miałem już tutaj admina i wiem 'co z czym się je ' więc po tym co zobaczyłem dzisiaj na serverze chciałbym pomóc go ogarnąć. Naprawdę może nie gram mnóstwo godzin bo przeciętnie ostatnio 2 h na dzień to nie jest rewelacyjny wynik no ale rodzina zobowiązuje, jednak w wolnym czasie chciałbym pograć normalnie na serverze bez dzieci latających po TXT czy cheaterów uprzykrzających rozgrywkę. Sprawę zostawiam wam, oceńcie sami czy chcecie Hehez'ka na admina czy nie Reklamy : http://pochylnia.pl/topic/112429-reklamy/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dj.Tomash Napisano 10 Grudnia 2016 #479762 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2016 Jestem na Tak Pamiętam jak był adminem i spisywał się dobrze, ogarniał i starych ludzi nam trzeba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rey Napisano 10 Grudnia 2016 Użytkownik #479766 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2016 Neutral + wiek + staż + doświadczenie + BanID - grasz w kratke na serwie. To jest największy minus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Razor1 Napisano 10 Grudnia 2016 #479785 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2016 neutral, lecz bardziej na NIE -widziałem Cie kilka razy na serwerze od +wiek +staż +doświadczenie +banID Graj więcej, daj się poznać graczom którzy nie dawno przyszli na serwer i spróbuj ponownie. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EyWidzeCie Napisano 10 Grudnia 2016 Weteran #479786 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2016 Jestem na TAK -steam -wiek -aktywny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
George Napisano 10 Grudnia 2016 Użytkownik #479803 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2016 Jest i on!!! Jasne, że tak. Miał admina, radził sobie bardzo dobrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VE@VER Napisano 10 Grudnia 2016 #479805 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2016 Jestem na NIE - widziałem cie moze z dwa razy + Staż + Wiek + Doświadczenie Pograj z nami wiecej i spróbuj ponownie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hehez Napisano 10 Grudnia 2016 Użytkownik Autor #479810 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2016 Godzinę temu, VE@VER napisał: Jestem na NIE - widziałem cie moze z dwa razy + Staż + Wiek + Doświadczenie Pograj z nami wiecej i spróbuj ponownie Od razu informuje : wiem że nie powinienem odpowiadać w swoim temacie no ale cóż. Grałem tutaj 2 lata temu, miałem admina i bardzo dużo osób mnie tu znało, wróciłem i to co zastałem na serverze to jakaś patologia dlatego napisałem podanie, zresztą porównując nasze profile na game tracker'u to twoje 5 k minut przy moich 19 k blado wygląda więc wiesz Dzięki za opinie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zabójcabotów Napisano 10 Grudnia 2016 #479821 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2016 Oczywiście ze TAK +mial juz tu admina i napewno ogarnie wszystko tak jak należy +znam Cie i napewno ktos taki jak Ty nam sie przyda tutaj Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Black Wolf Napisano 10 Grudnia 2016 #479824 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2016 Twoje podanie zostało przyjęte. Zgłoś się do mnie na Steam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Black Wolf Napisano 10 Grudnia 2016 #479825 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2016 Temat został zamknięty przez moderatora. Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzja zaraportuj ten post. Pozdrawiamy, Ekipa Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi