Ana Napisano 11 Grudnia 2016 #479841 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2016 Wczoraj odszedł wasz kolega, mój przyjaciel Risk. Krystian zmarł mając 24 lata, w skutek powikłań po skomplikowanej operacji. Wielu miało nadzieję do końca, że wyjdzie z tego bo był silnym chłopakiem. Niestety nadzieja odeszła wczoraj razem z nim. Nadchodzi czas świąt, niech to będzie powodem do przemyśleń dla wielu czy warto kłócić się o byle głupoty. Los może zabrać nam bliskich czy znajomych a my możemy później żałować. Krystianie dziękuję Ci za wszystkie długie chwile spędzone na videorozmowie, za o że byłeś, stałeś za mną murem. Za to co zrobiłeś dla tej społeczności. Za Twój humor i to że zawsze widziałeś wszystko w różowych kolorach. Niestety los zadecydował, że nie poznasz osobiście mojej córeczki bo już nie dojedziesz na chrzciny. Spoczywaj w pokoju przyjacielu - w pamięci pozostaniesz na zawsze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rey Napisano 11 Grudnia 2016 #479877 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2016 Żegnaj Risku.. Nie zapomnimy o Tobie [*] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vilus Napisano 11 Grudnia 2016 #479896 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2016 Żegnaj Risk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LewYY Napisano 11 Grudnia 2016 #479899 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2016 Nie mogę nadal w top uwierzyć , niee ogarniam tego .Ja do Konina mam 50 nie cale km kur** to jest do do przyjęcia jestem teraz oszołomiony bez kitu , Risk Przecież był takich Zaj**istym ziomkiem , TO już kurde nie będzie ta sama sieć ,on wnosił to coś do tej sieci tego czegoś nikt inny nie wniesie .Nie będe Pisał 'Żegnaj Risk' Bo w to nie wierzę muszę to ogarnać się zastanowić nie przyjmuje tego do wiadomości co piszecie ... ZSZOKOWANY w UJ !!!!!! Żegnaj Przyjacielu !!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LewYyy Napisano 11 Grudnia 2016 #479908 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2016 Przyjacielu :( Trzymaj się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrezesKozłowski Napisano 11 Grudnia 2016 #479918 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2016 Jestem z Konina, nie dalej niż 2 tygodnie temu ugadywałem się z nim na pub'y...., myślałem, że jeszcze znajdziemy na to czas... Ciężko mi w to uwierzyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OlutiK Napisano 11 Grudnia 2016 #479921 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2016 Świętej pamięci Risk 3m się :'( [*] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tojalolek Napisano 13 Grudnia 2016 #480027 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2016 Bardzo przyjazny chłopak z niego był. 24 lata, mój rocznik aż się wierzyć nie chce że ludzie w tak młodym wieku muszą odchodzić. Zapamiętam jego na pewno. Samo wchodzenie tu na pochylnie będzie mi o nim przypominać. Kolega niesamowity. Spoczywaj w spokoju przyjacielu ! Tak poza tym jakiś wieniec z pochylni będzie ? Wgl kiedy jest pogrzeb ? Może ktoś udzielić informacji.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
protohype Napisano 18 Grudnia 2016 #480440 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2016 [*] Oby tam gdzie jesteś było Ci lepiej.. Spoczywaj w spokoju. :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
B@aczek Napisano 4 Stycznia 2017 #481667 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2017 To tak Kilka słów ode mnie Dziękuje ci Risku że mi powiedziałeś o tey sieci nie mam nawet jak ci teraz podziękować jesteś i będziesz mocnym chłopakiem Cóż nie kiedy nie mamy wystarczająco sił by iści dalej Pamiętaj nasze drogi się zejdą za kilka lat i wtedy będziemy op serwowali Pochylnie z nie ba Chociaż dalej nie mogę się pogodzić że ciebie z nami nie ma Św Pamięci Risk ! [*] Spoczywaj w pokoju Mój Kumplu Do zobaczenia w niebie :( :( :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi