Black Wolf Napisano 16 Grudnia 2016 #480199 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2016 Wiek: 19 Kontakt: Steam, GG (ale rzadko korzystam), FB. Staż w CS'a: Hmm... Będzie ok 8 lat Doświadczenie w łapaniu/rozpoznawaniu cheaterów: Jestem adminem, opiekunem serwera więc doświadczenie mam Czy kiedyś obsługiwałeś AMXBANS?: Nie. Lecz pisałem z @VisTeR. i mi pomoże ;) Ile masz wolnego czasu?: Wolnego czasu mam dużo, ciężko określić w godzinach. Używałeś jakichś haxów? (Jeżeli tak, to jakich - konkretne nazwy cheatów): Używać nie używałem. Widziałem na YT jak to wygląda. WH, AIM, SH. Jak wiadomo dzieci lubią dodawać różne ... (nie chce się źle wyrażać więc nie dokończę). Dlaczego starasz się o to stanowisko?: Chciałbym pomóc naszej sieci a także H@ i moderatorom, którzy przy odwołaniach mają codziennie dużo screenów, demek do sprawdzenia, zajmując swój cenny czas. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aragorn Napisano 16 Grudnia 2016 #480202 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2016 Zestaw na pw. Masz 3 dni na rozwiązanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aragorn Napisano 16 Grudnia 2016 #480232 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2016 Podanie odrzucone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi