Black Wolf Napisano 16 Grudnia 2016 #480199 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2016 Wiek: 19 Kontakt: Steam, GG (ale rzadko korzystam), FB. Staż w CS'a: Hmm... Będzie ok 8 lat Doświadczenie w łapaniu/rozpoznawaniu cheaterów: Jestem adminem, opiekunem serwera więc doświadczenie mam Czy kiedyś obsługiwałeś AMXBANS?: Nie. Lecz pisałem z @VisTeR. i mi pomoże ;) Ile masz wolnego czasu?: Wolnego czasu mam dużo, ciężko określić w godzinach. Używałeś jakichś haxów? (Jeżeli tak, to jakich - konkretne nazwy cheatów): Używać nie używałem. Widziałem na YT jak to wygląda. WH, AIM, SH. Jak wiadomo dzieci lubią dodawać różne ... (nie chce się źle wyrażać więc nie dokończę). Dlaczego starasz się o to stanowisko?: Chciałbym pomóc naszej sieci a także H@ i moderatorom, którzy przy odwołaniach mają codziennie dużo screenów, demek do sprawdzenia, zajmując swój cenny czas. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aragorn Napisano 16 Grudnia 2016 Donator #480202 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2016 Zestaw na pw. Masz 3 dni na rozwiązanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aragorn Napisano 16 Grudnia 2016 Donator #480232 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2016 Podanie odrzucone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi