DoMAR Napisano 16 Grudnia 2016 #480246 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2016 Proponował bym, aby zwiększyć na czas trwania świąt expy/dropy itd.. na WSZYSTKICH serverach pochylni to co można zdobyć, osiągnąć itd, aby to zwiększyć np. na jakiś cod;ach expa dać 3x, na go modach dropy kluczy i skinów 3x i tak na wszystkich serverach aby coś było zwiększone z okazji świąt. Większość graczy gra na danym serverze jak na każdym servie coś zwiększymy to każdy gracz pochylni będzie miał jakiś tam prezencik, i zamiast siedzieć z rodziną przy stole będą expić i zdobywać lvl Dla przykładu od 20.12 do 31.12 wszystko 5x, albo można już od dziś/jutra zacząć. Piszcie czy taki pomysł/prezent by wam się spodobał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
| The KinG | Napisano 16 Grudnia 2016 #480251 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2016 Jak dla mnie dobry pomysł. Nowi gracze przyjdą i będą żebrać o skiny/klucze/skrzynki. ( Mój głos pewnie mało znaczy bo to od Opiekunów zależy ale cóż poradze :( ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
L@M@NeR Napisano 16 Grudnia 2016 #480252 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2016 Mi podoba się ten pomysł całkiem możliwe że go wprowadzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skip3r Napisano 16 Grudnia 2016 #480253 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2016 Myślę, że Opiekun nie ma prawa decydować, o zwiększeniu dropow. To właściciel za wszystko płaci i to on powinien decydować czy sytuacja materialna jest na tyle dobra, żeby pozwolić sobie na taki event. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 16 Grudnia 2016 #480256 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2016 42 minuty temu, Sztynks Yolo napisał: Jak dla mnie dobry pomysł. Nowi gracze przyjdą i będą żebrać o skiny/klucze/skrzynki. ( Mój głos pewnie mało znaczy bo to od Opiekunów zależy ale cóż poradze :( ) Popieram w całości:):) Fanatycy będą błagać:):) Sam rozdałem wszystko co miałem,bo ja się w to nie bawię i kto pierwszy ten lepszy:) Super idea:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Black Wolf Napisano 17 Grudnia 2016 #480270 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2016 Ja przy resecie zwiększyłem exp dwukrotnie więc nie widzę u siebie potrzeby jeszcze bardziej go zwiększać ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rey Napisano 17 Grudnia 2016 #480271 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2016 Jestem ZA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Walka1 Napisano 17 Grudnia 2016 #480360 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2016 Mi się strasznie podoba przez to że jestem nałogowym graczem go moda to skinów by się więcej przydało a nie same puste skrzynie Ale pomysł 12/10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
*MiyaGu* Napisano 17 Grudnia 2016 #480363 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2016 Pomysł dobry i mi by to pasowało, aby asasinem trochę expa zdobyć, ale to zależy od aquaxa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 17 Grudnia 2016 #480376 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2016 Czyli pomysł przyjęty,Góra napewno przy tym przystanie.bo ściągnie to wieli graczy,którzy bądą wiedzieli i widzieli,że gra się opłaca :):):) Mając z tego korzyść na expie będą chcieli więcej:):):) Kwestia akceptu:):):):):):):):):):):))):) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 17 Grudnia 2016 #480379 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2016 Dnia 16.12.2016 o 22:37, Skip3r napisał: Myślę, że Opiekun nie ma prawa decydować, o zwiększeniu dropow. To właściciel za wszystko płaci i to on powinien decydować czy sytuacja materialna jest na tyle dobra, żeby pozwolić sobie na taki event. Przepraszam,że post pod postem... Co Ty możesz wiedzieć o wydatkach i kosztach związanych z serwerem-reklamami. Właściciel jak to napisałeś ma jedynie sponsoring i jego kał obchodzi jak funkcjonuje serwerownia!!! To od Nas Użytkowników,graczy,osób spędzajądzych czas na FORUM i serwerze zależy czy coś wejdzie w życie!!!! To My jesteśmy Panami Serwerowni,bo bez Nas nie będzie tego co powstało w wyniku ciężkiej pracy Administracij:):): Cieszę się,że tu trafiłem i chciałbym być z Wami jak najdłużej z tymi co są i co przychodzą,bo jest ich sporo TWORZĄC wspaniała atmosferę wśród graczy:):):) Nawet Ci nieśmieli zaczynają się odzywać kiedy jest dobry team w ct i tt:):):) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aragorn Napisano 18 Grudnia 2016 #480386 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2016 2 godziny temu, tygrysekk napisał: Przepraszam,że post pod postem... Co Ty możesz wiedzieć o wydatkach i kosztach związanych z serwerem-reklamami. Właściciel jak to napisałeś ma jedynie sponsoring i jego kał obchodzi jak funkcjonuje serwerownia!!! To od Nas Użytkowników,graczy,osób spędzajądzych czas na FORUM i serwerze zależy czy coś wejdzie w życie!!!! To My jesteśmy Panami Serwerowni,bo bez Nas nie będzie tego co powstało w wyniku ciężkiej pracy Administracij:):): Cieszę się,że tu trafiłem i chciałbym być z Wami jak najdłużej z tymi co są i co przychodzą,bo jest ich sporo TWORZĄC wspaniała atmosferę wśród graczy:):):) Nawet Ci nieśmieli zaczynają się odzywać kiedy jest dobry team w ct i tt:):):) Myślę, że akurat Skip3r wie wystarczająco dużo o tego typu wydatkach. Do tego dobrze mówi. Drop na go modach (skrzynki, klucze), to jest kasa aquaxa, więc to on powinien o tym decydować. Nie zgodzę się też z Tobą, że tylko od nas, graczy, zależy to, czy coś wejdzie w życie. Nad wszystkim sprawuje pieczę właściciel i jak będzie miał kaprys, by zamknąć wszystko w cholerę, to zamknie wszystko w cholerę i tyle będzie władzy graczy A co do expa na serwerach, to jak najbardziej jest to we władzy opiekuna. ;) Ja u siebie jednak expa nie zmienię, bo nie wiemy jak to zrobić. A przynajmniej to co robiliśmy, to nie działało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
B@aczek Napisano 30 Grudnia 2016 #481220 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2016 Dobry pomysł tylko czy każdemu to wpadnie w gust Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EyWidzeCie Napisano 7 Stycznia 2017 #481970 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2017 Temat został zamknięty przez moderatora. Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzja zaraportuj ten post. Pozdrawiamy, Ekipa Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi