Buchal Napisano 22 Grudnia 2016 #480722 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2016 Siemka. Dodałbym jakiegos spoczko rs'a pod koniec rundy, albo zrobic cos takiego, ze w trakcie rundy mozna sobie wlaczyc ,,radio" i odsluchac nutek z rs'a. Bo tak pod koniec rundy to nic sie nie dzieje a rs by sie przydal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rey Napisano 22 Grudnia 2016 Użytkownik #480728 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2016 Kiedy była taka propozycja, została odrzucona bo kolejne pluginy = kolejne bugi i lagi serwera. Więc pewnie będzie tak samo teraz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
j4k s!3 gr4 Napisano 22 Grudnia 2016 #480743 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2016 to chyba nie na naszego coda i tak już za duże obciążenie, ale nie mi to oceniać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Black Wolf Napisano 22 Grudnia 2016 #480752 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2016 Zgadzam się z Rey'em i j4k s!3 gr4. Ale jeśli bardzo chcecie spróbować to ok. Sprawdzić zawsze można ale liczcie się z częstszymi crashami serwera. Na marginesie.. Szukałem wersji, które najmniej go obciążą lecz jest mało takich i dodatkowo nie działają na Steam. Jutro spróbuję. Jeśli będzie dobrze to się zostawi lecz już żadnych dodatkowych pluginów nie będziemy dodawać. Tematu nie będę zamykał ponieważ chcę jeszcze zobaczyć do jutra wasze wypowiedzi i po tej próbie zadecyduje czy zostanie czy go usunę. Przepraszam za błędy interpunkcyjne i ortograficzne lecz piszę z telefonu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dj.Tomash Napisano 22 Grudnia 2016 #480755 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2016 Jestem na Nie To bedzie przeszkadzać, jesteś na respie przeciwnika 2 sekundy... musisz slyszeć strzały krotki jak jest na niewidce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VE@VER Napisano 23 Grudnia 2016 #480808 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2016 Jestem też na NIE Mogą crashować serwer i lagi serwera i zgadzam się z Tomash Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hehez Napisano 23 Grudnia 2016 Użytkownik #480809 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2016 zbędne, na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Black Wolf Napisano 23 Grudnia 2016 #480810 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2016 Nie ma wersji, która nie obciąży serwera i jednocześnie będzie działać na Steam. Propozycja odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Black Wolf Napisano 23 Grudnia 2016 #480811 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2016 Temat został zamknięty przez moderatora. Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzja zaraportuj ten post. Pozdrawiamy, Ekipa Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi