FreeZeOUt Napisano 29 Grudnia 2016 #481215 Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2016 Cześć. Chciałbym przedstawić wam moje prace graficzne, dopiero zaczynam z Ps6, aczkolwiek kiedyś miałem styczność z gimpem. Od razu powiem, że jest to robione na wielu warstwach oraz codziennie będę starał się wrzucać nowe prace. Nowe Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MafiOozo Napisano 30 Grudnia 2016 #481227 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2016 No cóż, nie jestem ekspertem w tej dziedzinie ale śmiem twierdzić, że jeszcze sporo pracy przed Tobą ;) Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeZeOUt Napisano 30 Grudnia 2016 Autor #481258 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2016 Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jebac susa Napisano 5 Stycznia 2017 #481730 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2017 1. Naucz się wtapiać postać, obramówka od wycięcia, nudny efekt, nałożony kolor z minimalnie 90% krycia, jakiś random efekt z filtrów. 2/10 2. Tło by przeszło gdyby pasowała do niego postać, która jak wyżej nie jest wtopiona. Napis out. 2/10 3. Dużo nie ma co oceniać, napis out, kolory słabe, dwie txt z gotowym obrazkiem. 2/10 4. efekt głębi niby mógłby wyjść gdyby coś nie poszło nie tak xDD. A tak serio, jeśli tylni napis jest Twój, poszedłbym w tamtą stronę przy czcionkach, a nie z nickami w poprzednich pracach jak i tej. 3/10 5. Najlepsza Twoja praca, napis wciąż kiepsko, lecz wrzucenie tekstury już nie psuje całego obrazu, brakuje wtopienia postaci i paru elementów do tła bo jest pusto, mimo miasta z tyłu postaci. 4/10 @edit, oczywiście kolego, dosłownie nie powiem co zrobiłeś, ale podobna kopię tego co Ty zrobiłeś zrobię właśnie tym sposobem Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeZeOUt Napisano 5 Stycznia 2017 Autor #481768 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2017 Ty kompletnie nie wiesz co ja zrobiłem, nie? Żaden ten efekt, który podałeś nie został przeze mnie zastosowany, ale ok.. ty wiesz lepiej. Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi