*No Life* Napisano 2 Stycznia 2017 #481408 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2017 Witam! Wnoszę o osłabienie ponieważ, klasa ma za dużo szansy na zabicie i staje się to zbyt mało realne.. Jest te 1/14 z P90, ale moim zdaniem lepsze było by 1/19. Proszę wziąć to pod uwagę i ewentualnie zmniejszyć szansę na zabicie. Swoje propozycje zostawiajcie w komentarzu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rey Napisano 2 Stycznia 2017 #481416 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2017 Moim zdaniem to jest troszke zbędne, bo Stalco będzie próbował zmniejszyć DMG z rakiet i min. Bo prawie zawsze jest 1/1 z nich. Więc jak sie uda ten pomysł to już kolejne osłabienie sapera nie ma sensu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rezi. Napisano 2 Stycznia 2017 #481430 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2017 To niech coś z tym zrobi , pisać baranowi a on na to ze dobrze jest ZA! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
George Napisano 3 Stycznia 2017 #481528 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2017 18 godzin temu, Rezi. napisał: To niech coś z tym zrobi , pisać baranowi a on na to ze dobrze jest ZA! Słuchaj młody, nabierz troszkę szacunku do przełożonego i hamuj. Ja jestem na nie. Pomysł wgl pozbawiony sensu. Miny/rakiety podobno będą nerfione jak to napisał wyżej Rey to po co jeszcze nerfić Sapera? Żeby nikt nim nie grał? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rezi. Napisano 3 Stycznia 2017 #481530 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2017 Kolego (jeśli moge Cie tak nazwać) mam szaczunek i mnie nie pouczaj "stary". Poza tym zajrzyj raz na jakis czas na serwer. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hehez Napisano 4 Stycznia 2017 #481654 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2017 Moim zdaniem saper jakoś często nie zabija z broni, zbędne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Black Wolf Napisano 4 Stycznia 2017 #481662 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2017 @Rezi. George ma urlop. Nie jesteś w temacie więc Twoja wypowiedź na ten temat była zbędna. Wracając do klasy.. Przemyśle to ale póki co nie wprowadzę zmian bo nie mam silnika. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Black Wolf Napisano 4 Stycznia 2017 #481663 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2017 ZAMYKAM ABY NIE POWSTAŁ SPAM Temat został zamknięty przez moderatora. Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzja zaraportuj ten post. Pozdrawiamy, Ekipa Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi