B@aczek Napisano 2 Stycznia 2017 #481432 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2017 Mam taki problem próbowałem go rozwiązać ale nie umiem pomoże ktoś :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MafiOozo Napisano 2 Stycznia 2017 #481434 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2017 Jaka wersja gry, czy problem ten występuje na każdym serwerze? Czy ostatnio coś robiłeś z grą czy błąd pojawił się nagle? Podaj więcej szczegółów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EyWidzeCie Napisano 2 Stycznia 2017 #481435 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2017 Poczytaj na necie widziałem kiedyś filmik na yt jak to naprawić . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
B@aczek Napisano 2 Stycznia 2017 Autor #481436 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2017 4 minuty temu, MafiOozo napisał: Jaka wersja gry, czy problem ten występuje na każdym serwerze? Czy ostatnio coś robiłeś z grą czy błąd pojawił się nagle? Podaj więcej szczegółów. tak nagle przed nic normalnie wchodziłem na serwer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aragorn Napisano 2 Stycznia 2017 #481437 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2017 To zależy od konfiguracji dproto. Serwer uznał, że jesteś Fake playerem. Możliwe, że pomoże Ci restart rutera, ale to nie wyeliminuje problemu. W przyszłości serwer znowu może Cię wyrzucać. Na którym serwerze Ci to wyskoczyło? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
B@aczek Napisano 2 Stycznia 2017 Autor #481471 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2017 2 godziny temu, Aragorn napisał: To zależy od konfiguracji dproto. Serwer uznał, że jesteś Fake playerem. Możliwe, że pomoże Ci restart rutera, ale to nie wyeliminuje problemu. W przyszłości serwer znowu może Cię wyrzucać. Na którym serwerze Ci to wyskoczyło? cod 601 a to mało do tego jeszcze steam mi nie działa jak powinien wchodzę na serwer odpalam cs przez steama a na serwer wchodzę jak normalny gracz ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rey Napisano 2 Stycznia 2017 #481474 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2017 Mi też sie czasami tak pokazuje, to wchodze znowu na ten sam serwer i już jest dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
B@aczek Napisano 2 Stycznia 2017 Autor #481481 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2017 12 minut temu, Rey1 napisał: Mi też sie czasami tak pokazuje, to wchodze znowu na ten sam serwer i już jest dobrze Rey1 a steam ci działa ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rey Napisano 2 Stycznia 2017 #481490 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2017 Chyba działa, ale od godziny nie gram w gierki bo Warface mi sie pobiera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
B@aczek Napisano 2 Stycznia 2017 Autor #481499 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2017 2 godziny temu, Rey1 napisał: Chyba działa, ale od godziny nie gram w gierki bo Warface mi sie pobiera. mi jakoś od 18 nie wykrywa na cs steama wogle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aragorn Napisano 3 Stycznia 2017 #481500 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2017 Skonfigurowałem dproto. Problem fake players nie powinien już występować na tym serwerze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
B@aczek Napisano 3 Stycznia 2017 Autor #481505 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2017 Wszystko si już działa jak należy Dzięki za pomoc Panowie temat do off Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shreder221 Napisano 3 Stycznia 2017 #481514 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2017 Aragorn zmieniłeś to dla wszystkich serwerów czy tylko do codu? Bo na GO mod czasami po 3-4 razy pojawia mi się ten błąd zanim wejdę na serwer a teraz nie mam czasu sprawdzić czy wywala. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aragorn Napisano 3 Stycznia 2017 #481532 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2017 Zmieniłem tylko na 601 i już jakiś czas temu u siebie na GXP. Zerknę na inne serwery, ale to w nocy, bo po wprowadzeniu zmian w dproto, trzeba restartować serwer. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aragorn Napisano 6 Stycznia 2017 #481784 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2017 Na wszystkich serwerach błąd ten nie powinien już występować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi