B@aczek Napisano 5 Stycznia 2017 #481713 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2017 Chciałbym was spytać o opinie jaką muzykę słuchać pod czas gry w cs hip hop czy remixy Bo mi to i to podchodzi ale przy hip hopie troszkę to monotonne Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablitto Napisano 5 Stycznia 2017 #481716 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2017 ja często włączam sobie jakieś mixy, takie godzinne lub dwu godzinne, na przykład coś takiego Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MafiOozo Napisano 5 Stycznia 2017 #481736 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2017 Najlepiej grać bez muzyki, wtedy wszystko słyszysz Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
B@aczek Napisano 5 Stycznia 2017 Autor #481745 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2017 Ja lubię Muzyka Bo jest miło i przyjemnie Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
B@aczek Napisano 29 Stycznia 2017 Autor #484242 Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2017 Piątkowe z clubu Od Dj Hazel Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aragorn Napisano 29 Stycznia 2017 #484255 Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2017 Jest czas na słuchanie muzyki i jest czas na granie. Ja gram bez, bo lubię jak na mnie narzekają, że mam wh Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M@N!aK69 Napisano 23 Lutego 2018 #507242 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Lutego 2018 disco polo hehe Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi