Nestya Napisano 5 Stycznia 2017 #481753 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2017 Twój nick podczas grania: Nestya Godzina, data zdarzenia: 21:30 Mapa: De_dust2 Link do screenów: nie dostałem ss STEAM_ID / IP: 109.107.8.87 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MafiOozo Napisano 5 Stycznia 2017 Użytkownik #481756 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2017 Masz jednego bana z 26.12.2016r o treści "Czitujesz", który nie został wyjaśniony na forum i już dawno czas na odwołanie tamtego bana minął. Nie wyprzesz się, że to ne Twój bo jest identyczny nick + IP jakie z tego bana wiec to byłeś Ty oraz Nas okłamujesz tutaj ;) Ogólnie na UB nie licz raczej, ciekaw tylko jestem co masz na swoje usprawiedliwienie. Czekam 15 min. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nestya Napisano 5 Stycznia 2017 Autor #481757 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2017 Na jakim serwerze miałem takiego bana ;O gram na tym serwerze od tygodnia jakos nawet i dłużej nikt sie nie skarżył a teraz ban i teraz nie wiem na jakim wcześniejszym miałem bana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MafiOozo Napisano 5 Stycznia 2017 Użytkownik #481759 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2017 Dostałeś bana na serwerze CS:GO Mod, w sumie dziwne, że AMXBans Cię wpuściło na serwer. Wybacz ale ban zostaje i niestety musisz zmienić sieć. Dziękujemy za grę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MafiOozo Napisano 5 Stycznia 2017 Użytkownik #481760 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2017 Temat został zamknięty przez moderatora. Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzja zaraportuj ten post. Pozdrawiamy, Ekipa Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi