PlAcEk Napisano 9 Stycznia 2017 #482248 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2017 Nick na serwerze: PlAcEkWiek: 21Znajomość AMXX: 6/10Doświadczenie: mialem 6msc admina na bf4Staż w CS'a: okolo 10 latSteamID: nie mamLink do profilu na banid: nie wiem jak to zrobic sorkiLink do profilu na Game Tracker: tez nie umiemKontakt: podam fb i tel jak bedzie trzebaDlaczego właśnie Ciebie mamy wybrać?: Wiem ze rekrutacja jest off ale denerwuje mnie to ze często nie ma adminów a gracze lamia regulamin. Wiec chciałbym dojść do waszej grupy adminow czesto gram w wolne dni a w tygodniu w wieczorami wiec prosilbym o pozytywne rozpatrzenie mojego podania. ps wiem ze nie mam steam i nie umiem podac linkow ale jestem nastawiony pozytywnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
B@aczek Napisano 9 Stycznia 2017 #482249 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2017 Raz siedziałem na waszym serwie o sporo macie nie ogarniętych osób co do twoje podania Jestem na nie Brak gt brak linka do banid brak steama wątpię że ogarniasz amx konto dla podania na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hehez Napisano 9 Stycznia 2017 #482270 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2017 Placek zgłaszasz i jesteś w miare ogarnięty ale rekturacja OFF więc wątpie żebyś dostał. - steam -gt - banid itp ; / Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rey Napisano 9 Stycznia 2017 #482284 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2017 NIE - REKRUTACJA OFF - steam -/+ troszke małe doświadczenie + wiek + zgłasza na U@ to twoje GT : http://www.gametracker.com/player/Placek/79.133.192.56:27015/, a więc GT na + Jak będziesz chciał żeby ci wytłumaczyć jak sie znajduje swoje GT to napisz na PW tu na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zjarany Zgr3deK Napisano 9 Stycznia 2017 #482285 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2017 na nie rekrutacja OFF Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Black Wolf Napisano 9 Stycznia 2017 #482286 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2017 REKRUTACJA ZAMKNIĘTA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Black Wolf Napisano 9 Stycznia 2017 #482287 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2017 Twoje podanie zostało odrzucone przez Opiekuna Serwera. Pozdrawiamy Administracja Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi